Τέλος στην ομηρία - Συνελήφθη ο δράστης που κρατούσε την πρώην σύντροφό του

Την πήρε με την βία από το σπίτι της και την κρατούσε στο δικό του

Το ρεπορτάζ του Γιάνννη Σωτηρόπουλου για την ομηρία στο κέντρο της Αθήνας/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (1/1/22)

Συναγερμός σήμανε σήμερα στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς ένας άνδρας κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με μπουκάλα υγραερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς κατόρθωσαν να τον αιφνιδιάσουν και να τον ακινητοποιήσουν. Πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εικόνες από την εκκένωση της πολυκατοικίας/ Intimenews

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβεστικό όχημα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. Η πολυκατοίκια εκκενώθηκε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δράστης λίγο πριν τις 17:00 πήγε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Γαλάτσι και ξεκίνησε να της επιτίθεται. Έπειτα, τη μετέφερε με τη βία με το αυτοκίνητό του στο δικό του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο άνδρας που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του στο Γαλάτσι 

Ο δράστης είναι Αιγύπτιος, ενώ το θύμα είναι από την Βουλγαρία. Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από την αδερφή της γυναίκας, η οποία βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας την ώρα που ο άνδρας ξεκίνησε την επίθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top