Σέρρες: Πατέρας και κόρη πέθαναν την ίδια μέρα από κορωνοϊό

Και η μητέρα δίνει μάχη με Covid-19 στο νοσοκομείο

Απίστευτη καταγγελία έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Αντιεμβολιαστής άνδρας φέρεται να επεδίωκε να κολλήσει τον κορωνοϊό, προκειμένου να πάρει πιστοποιητικό νόσησης. Όταν, όμως, το πέτυχε, κόλλησε τη μητέρα του, με τραγική για την ίδια κατάληξη. 

Δεν έχουν τέλος τα οικογενειακά δράματα, λόγω κορωνοϊού.

Νόσησε επίτηδες από Covid -19 και κόλλησε τη μητέρα του που πέθανε!

Σε χωριό του Δήμου Νέας Ζίχνης, στο Μύρκινο Σερρών σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, έφυγαν μέσα σε ένα 24ωρο από τη ζωή 74χρονος πατέρας και η 48χρονη κόρη του που ήταν ανεμβολίαστοι και νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

ΜΕΘ κορωνοϊού

ΜΕΘ κορωνοϊού/EUROKINISSI

Και η μητέρα δίνει μάχη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο

Πρωτοχρονιά υπό τον φόβο της Όμικρον: Οδηγίες για το πώς θα προστατευθούμε

Την ίδια ώρα και η μητέρα δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και κανένας δεν μπορεί να το πιστέψει πως σε ένα 24ωρο έφυγαν πατέρας και κόρη.

Εύβοια: Πέθανε ανεμβολίαστος ιερέας πατέρας πέντε παιδιών

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με σχόλια για την 48χρονη κοπέλα που ήταν ένας χαμογελαστός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη και θετική ενέργεια όπως λένε οι φίλες της.

Σέρρες: 35χρονος πέθανε από κορωνοϊό, λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση

ΜΕΘ/EUROKINISSI

ΜΕΘ/EUROKINISSI

Το χωριό έχει τυλιχθεί στο πένθος κι όλοι μιλάνε για το κακό που βρήκε την περιοχή αφού σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Μαυρόλοφος όπου εκεί είχε ξετυλιχθεί ακόμα ένα δράμα με το θάνατο ενός 61χρονου και του 28χρονου γιου, επίσης από τον κορωνοϊό.

Πηγή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top