Εύβοια: Πέθανε ανεμβολίαστος ιερέας πατέρας πέντε παιδιών

Νοσηλευόταν ένα μήνα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Προκόπι Ευβοίας από τον θάνατο του ιερέα, πατέρα πέντε παιδιών, που λειτουργούσε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Ο ιερέας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε εμβολιαστεί. 

Κορωνοϊός: Τρία κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα

Ο ιερέας, 43 χρόνων, πατέρας πέντε παιδιών νόσησε από κορωνοϊό και από τον περασμένο Νοέμβριο νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο ίδιος δεν είχε κάνει το εμβόλιο, όμως, πάντοτε στο κήρυγμά του προέτρεπε τους πιστούς να το κάνουν. 

Ο πόνος είναι μεγάλος για τη σύζυγό του, τα παιδιά του, για τη μάνα που έχασε το γιο της. Όλοι μιλούν για έναν ιερέα που αγκάλιαζε και βοηθούσε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη λιτανεία που έγινε στο χωριό, την ώρα που η Εύβοια καιγόταν. Ένας ιερέας με κοινωνική δράση, μεγάλο φιλανθρωπικό έργο και αξιαγάπητος στο Προκόπι. 

Λαμία: Αυξάνονται τα θύματα του κορωνοϊού

Τα θύματα του κορωνοϊού αυξάνονται με αποτέλεσμα να μην χωρούν στο νεκροταφείο για αυτόν τον λόγο γίνεται επέκταση του χώρου στο κοιμητήριο Ξηριώτισσας.  

Η Ερσίδα γέννησε, διασωληνώθηκε και νίκησε τον κορωνοϊό με ένα τραγούδι

Ο Κωνσταντίνος Κερπινιώτης αντιδήμαρχος Λαμιέων δήλωσε στο Star: «Τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν γίνει ταφές σε 26 ανθρώπους. Το τελευταίο τρίμηνο έχουμε μία έξαρση. Ήδη έχουμε ξεκινήσει καινούριο οικοδομικό τετράγωνο»

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top