H Digea ανοίγει την αγκαλιά της στα παιδιά της Αγίας Άννας

Πρόσφερε βιβλία και ηλεκτρονικό εξοπλισμό στους μαθητές Δημοτικού 

H πανελλαδική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Digea έφτασε στην Αγία Άννα, στην Εύβοια, προσφέροντας έμπρακτη συμπαράσταση σε παιδιά που δοκιμάστηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού. 

Πυρκαγιές: Κάηκε το 1/3 των δασών της Εύβοιας

«Η σημερινή μας δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «οι Ήρωες της Digea». Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίας Άννας, μιας περιοχής που δοκιμάστηκε σκληρά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού» δήλωσε ο Νίκος Μαστοράκης,  Διευθύνων Σύμβουλος της Digea.

Οι άνθρωποι της Digea επισκέφθηκαν τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια. Πρόσφεραν στα παιδιά του Δημοτικού χρηστικά είδη, βιβλία και ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ήταν το δικό τους δώρο στους 32 μαθητές. 

«Θεωρούμε οτι αυτές οι κινήσεις προσφέρουν όχι μόνο πρακτικά,  γιατί είναι ένας εξοπλισμός που πολλά παιδιά δεν τον διαθέτουν,  αλλά και ψυχολογικά, ώστε οι μαθητές αυτοί να νιώθουν ότι υπάρχει συμπαράσταση»  δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης,  Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. 

Μητσοτάκης: Η Εύβοια θα γίνει καλύτερη από ότι ήταν πριν την πυρκαγιά  

Τις ευχαριστίες της εξέφρασε και η Μαρία Ντίμου, Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Άννας. «Προσφέροντας στους μαθητές του σχολείου μας και στο ίδιο το σχολείο δώρα για τα Χριστούγεννα, κάνουν το χαμόγελο να ανθίσει στα πρόσωπα των παιδιών μας» τόνισε.  

Η δράση της Digea γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει στόχο να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ειδικά στα παιδιά.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top