Γλυκά Νερά: Πλησιάζει η δίκη του πιλότου - Ποιες ποινές αντιμετωπίζει

Τι είπε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στο star.gr

Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στο star.gr για την έκδοση βουλεύματος που παραπέμπει τον πιλότο σε δίκη

Ο 33χρονος πιλότος και καθ' ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο, παραπέμπεται σε δίκη μετά από ομόφωνη απόφαση των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας. 

Γλυκά Νερά: Σε δίκη ο πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Την πρώτη αντίδραση του συζυγοκτόνου στην είδηση της έκδοσης του βουλεύματος αποτύπωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη.

«Ο εντολέας μου ενημερώθηκε σχετικά με την έκδοση του βουλεύματος και αναμένει φυσικά τη δίκη. Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και η ψυχολογική του κατάσταση είναι αρκετά πιεσμένη και η στεναχώρια του φυσικά (μεγάλη) για όλο αυτό που έχει γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας κατά του πιλότου

Ο δικηγόρος του εκτιμά ότι η δικάσιμος θα οριστεί σε δυο- τρεις μήνες, δηλαδή τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

«Ενημερώθηκε από εμένα, αλλά και η εισαγγελική αρχή το κοινοποίησε στις φυλακές, καθώς είναι το βούλευμα που αφορά στον ίδιο. Δε σχολίασε κάτι επ' αυτού. Δεν αναφέρθηκε τίποτα. Οτιδήποτε άλλο… θα αναφερθούμε επί της ουσίας όταν θα γίνει το δικαστήριο στο Μικτό Ορκωτό» είπε ο κ.Παπαϊωαννίδης. 

Ο συζυγοκτόνος και η άτυχη Καρολάιν στον γάμο τους στην Πορτογαλία

Ο συζυγοκτόνος και η άτυχη Καρολάιν στον γάμο τους στην Πορτογαλία

Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου πρόσθεσε ότι για τα αδικήματα αυτά, οι ποινές τις οποίες αντιμετωπίζει ο εντολέας του είναι η ποινή της ισόβιας καθείρξεως για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και ποινές καθείρξεως 10 ετών για τη δεύτερη κατηγορία, τη ζωοκτονία. Οι άλλες δύο κατηγορίες είναι πλημμεληματικής φύσεως.

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

«Δεν έχουμε κάνει συμπληρωματική απολογία και ο,τιδήποτε άλλο που να αφορά στην υπόθεση. Ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πει επί της ουσίας με όλα τα στοιχεία και με τη δια ζώσης διαδικασία που θα επικρατήσει στο ακροατήριο. Ό,τι έχει να πει θα τα πει σε επίπεδο δικαστηρίου» κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top