Φρίκη στην Πετρούπολη: Νηπιαγωγός κατηγορείται για βιασμό 4χρονου παιδιού

Τι είπε το αγοράκι στους γονείς του

Φρίκη που δε τη χωράει ο ανθρώπινος νους έζησε ένα παιδάκι μόλις τεσσάρων ετών που έπεσε θύμα βιασμού από εκπαιδευτικό σε νηπιαγωγείο της Πετρούπολης.

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη. Το τετράχρονο αγοράκι επέστρεψε από το νηπιαγωγείο και μέσα στην παιδική του αθωότητα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους γονείς του πως ο ίδιος του ο δάσκαλος τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στις τουαλέτες του σχολείου.

Οι γονείς μετά το πρώτο σοκ επικοινώνησαν με το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να τους καθοδηγήσει και προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του 31χρονου εκπαιδευτικού που είχε αναλάβει τη φύλαξη των παιδιών για δύο ημέρες, καθώς απουσίαζε η δασκάλα τους.

Ο μικρός εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο νοσοκομείο «Παίδων - Αγλαΐα Κυριακού». Έγινε και λήψη γενετικού υλικού από τις επίμαχες περιοχές, ενώ παραδόθηκε και το εσώρουχο που φορούσε όταν ο νηπιαγωγός φέρεται να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο 31χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πετρούπολη: Συγκλονίζει ο πατέρας του τετράχρονου

Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πώς το παιδί του με το αθώο του παιδικό μυαλό τους εκμυστηρεύτηκε όσα βίωσε.

Όπως είπε, ο μικρός φοβόταν μέχρι πρότινος να πάει μόνος του στην τουαλέτα του νηπιαγωγείου. Όμως από εκείνη τη μέρα και μετά κάτι άλλαξε:

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου "Μαμά πήγα στο μπάνιο". "Eσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο". "Με πήγε ο κύριος …, μαμά". "Ο κύριος …;"… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε…», ανέφερε ο πατέρας του τετράχρονου και περιέγραψε όσα τους είπε ο τετράχρονος.

Τι είπε ο πατέρας του τετράχρονου για τη φρίκη που βίωσε το παιδί του - Βίντεο Mega

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top