Κουρτζίδης για θάνατο Τράγκα: «Εμβολιασμένος τον κόλλησε»!

Διαψεύδει τον γιατρό του για το ότι «επηράστηκε από παρέα δημοσιογράφων»

Σχετικά με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα από κορωνοϊό μίλησε σήμερα ο συνεργάτης του, Πάρις Κουρτζίδης. 

Ο δημοσιογράφος διέψευσε μέσω twitter τον γιατρό του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως είχε επηρεαστεί από παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν κορωνοϊό και «το πήραν στην πλάκα». Σύμφωνα με τον διαβητολόγο Χρήστο Ζούπα, αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε κάνει το εμβόλιο. 

Γιώργος Τράγκας: «Έμπλεξε με μια παρέα και επηρέαστηκε», λέει ο γιατρός του

«Παρότι οι ώρες δεν είναι για πολλά... Δεν μπορώ να επιτρέψω αυτό που γίνεται... Ο κ. Ζούπας τέτοια μέρα δεν τιμά τον νεκρό φίλο και  πρώην ασθενή του, δηλώνοντας ανακρίβειες. Δεν υπήρχε παρέα δημοσιογράφων δίπλα του που είναι ανεμβολίαστοι. Ίσα-ίσα εμβολιασμένος τον κόλλησε. #ΤΡΑΓΚΑΣ» ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης.

Γιώργος Τράγκας: Οι σπουδές, τα παιδιά και το μεγαλύτερο λάθος του

Νωρίτερα ο κ. Ζούπας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορωνοϊό»

Θεμιστοκλέους για θάνατo Τράγκα: Διάφορες φωνές στοιχίζουν ζωές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top