Κρήτη: Στο Αυτόφωρο πατέρας που χτύπησε τη 14χρονη κόρη του με κουτάλα

Του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος μέχρι τη δίκη να μην την πλησιάζει

κορίτσι στεναχωρημένο

Τον πατέρα της κατήγγειλε μια 14χρονη μαθήτρια από την Κρήτη για χτυπήματα με ξύλινη κουτάλα στα χέρια και τα πόδια.

Το κορίτσι φέρεται να καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι μετά το σχολείο και να κατέβηκε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με μία φίλη της για βόλτα. Αυτό ήταν που προκάλεσε την αντίδραση του 52χρονου πατέρα της σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tον πατέρα της κατήγγειλε μια 14χρονη μαθήτρια από την Κρήτη για χτυπήματα με ξύλινη κουτάλα στα χέρια και τα πόδια. Το κορίτσι φέρεται να καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι μετά το σχολείο και να κατέβηκε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με μία φίλη της για βόλτα. Ο 52χρονος πατέρας της φέρεται να αντέδρασε έντονα για τη συμπεριφορά της αυτή και να τη χτύπησε με την κουτάλα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive.gr. Η ανήλικη, μετά το περιστατικό στο σπίτι τους, έφυγε κρυφά μέσα στη νύχτα, περπάτησε γύρω στα τρία χιλιόμετρα και κατέφυγε σε φιλικό σπίτι. Όταν η φιλική οικογένεια ενημερώθηκε για το συμβάν, σκέφτηκε να καλέσει το Χαμόγελο του Παιδιού και την Αστυνομία. Ο πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανήλικου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, ωστόσο στον πατέρα τέθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την ανήλικη κόρη του στον χώρο της μέχρι να διεξαχθεί η δίκη. Η 14χρονη φέρεται να κατέθεσε για το επίμαχο περιστατικό ότι φοβήθηκε για τη ζωή της, καθώς είναι επιθετικός γενικά. cretalive.gr.

Βόλος: 16χρονη καταγγέλλει τον πατέρα της για βιασμό

Η ανήλικη, μετά το περιστατικό στο σπίτι τους, έφυγε κρυφά μέσα στη νύχτα, περπάτησε γύρω στα τρία χιλιόμετρα και κατέφυγε σε φιλικό σπίτι. Όταν η φιλική οικογένεια ενημερώθηκε για το συμβάν, σκέφτηκε να καλέσει το Χαμόγελο του Παιδιού και την Αστυνομία.

Ο πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανηλίκου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, ωστόσο στον πατέρα τέθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την ανήλικη κόρη του στον χώρο της μέχρι να διεξαχθεί η δίκη.

Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών: To σχέδιο Μητσοτάκη για την προστασία τους

Η 14χρονη φέρεται να κατέθεσε για το επίμαχο περιστατικό ότι φοβήθηκε για τη ζωή της, καθώς είναι επιθετικός γενικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top