Βόλος: 16χρονη καταγγέλλει τον πατέρα της για βιασμό

«Είναι μια επαναστατημένη έφηβη» - Τι λένε ο φίλος και ο πατέρας της

Ανατριχίλα προκαλεί ακόμα μία καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 16χρονη κατήγγειλε στον εισαγγελέα Βόλου ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 43χρονο πατέρα της.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος φέρεται να έκανε απρεπείς χειρονομίες απέναντι στο παιδί του και να το άγγιξε σε επίμαχα σημεία.

Το κορίτσι ζήτησε βοήθεια από μια γυναίκα που συνάντησε, φεύγοντας από το σχολείο. Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή, τής ζήτησε να την πάει στον εισαγγελέα για να καταθέσει όλα όσα ισχυρίζεται ότι βίωσε. 

Μου είπε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και με ρώτησε αν οι μπαμπάδες βιάζουν τα παιδιά

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ζήτησε τη διενέργεια κοινωνικού ελέγχου από τις αρμόδιες κοινωνικές αρχές, ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος.

Βόλος: «Την είχε βιάσει ξανά πριν δύο χρόνια», λέει ο φίλος της 16χρονης

Στην εκπομπή μίλησε και ο φίλος της 16χρονης. Η ίδια του είπε ότι ο πατέρας της τη βίασε πριν από δύο χρόνια: «Έπιασαν τον πατέρα της στα Τρίκαλα πάνω σε ένα βουνό και το παιδί ήταν με τα εσώρουχα», ανέφερε ο νεαρός. 

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι η κοπέλα είχε μιλήσει στη γιαγιά της για όσα βίωνε, όμως εκείνη «δικαιολόγησε» τον πατέρα της, λέγοντας ότι «έτσι κάνουν τα αγόρια».

Όταν ήταν 12 χρόνων έγινε ο βιασμός. Μου έχει περιγράψει περιστατικά με τον πατέρα της. Συνήθως γινόταν το απόγευμα προς βράδυ, πήγαινε κρυφά χωρίς να τον καταλάβει 

«Είναι μια επαναστατημένη έφηβη», λέει ο δικηγόρος του πατέρα της

Μια άλλη πτυχή των γεγονότων δίνει ο δικηγόρος του πατέρα της 16χρονης. Μιλώντας στην εκπομπή, ο κ. Νίκος Μακρής υποστήριξε ότι η 16χρονη είναι μια «επαναστατημένη έφηβη», που αντιδρά στην άρνηση του πατέρα της να διατηρεί σχέση με τον 29χρονο σύντροφό της. 

«Αυτά συμβαίνουν όταν μια επαναστατημένη έφηβη θέλει να φύγει από το σπίτι για να ζήσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, όπως νομίζει. Ο κύριος έχει τα διπλάσια χρόνια από εκείνη και όχι τόσο καλό παρελθόν. Ο πατέρας της αντέδρασε και η μικρή θεώρησε καλό να τον καταγγείλει ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά», είπε.

Ακόμα, ανέφερε ότι η παιδοψυχολόγος που την εξέτασε μετά την καταγγελία της υποστήριξε ότι έπεσε σε σωρεία αντιφάσεων.

Τι δήλωσε ο πατέρας της 16χρονης που κατηγορείται για ασέλγεια - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που με κατηγορούν. Το παιδί μου το μεγαλώνω από δύο ετών απ΄όταν έφυγε η μητέρα της. Η σχέση με το παιδί μου ήταν και είναι άριστη. Της έχουν βάλει λόγια να λέει διάφορα πράγματα», είπε ο πατέρας της 16χρονης και εξήγησε ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή είναι αρνητικός στη σχέση του παιδιού του με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top