Χαλάνδρι: «Είχε δείξει στο παιδί το όπλο με το οποίο με πυροβόλησε»

Ο οφθαλμίατρος περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε ο ίδιος κι οικογένειά του

Δύο περίπου εβδομάδες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο 68χρονος οφθαλμίατρος που πυροβολήθηκε από τη μητέρα της κόρης του έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε. 

Χαλάνδρι: Εξιτήριο για τον οφθαλμίατρο που πυροβολήθηκε από την εικαστικό

«Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες ημέρες μου έρχονταν στο μυαλό αυτά τα περιστατικά σαν να τα έβλεπα σε βίντεο, από την αρχή. Προσπαθούσα να δω τι μπορώ να κάνω, τι πρέπει να κάνω από εκεί και πέρα, πώς να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Ήταν μία κατάσταση δύσκολη, ευτυχώς όμως οι γιατροί και η οικογένειά μου μού συμπαραστάθηκαν πολύ. Μου φέρνανε τα μηνύματα των φίλων, των συγγενών, όλα αυτά με βοήθησαν πολύ και μου ανέβασαν το ηθικό», είπε στο «Πρωινό».

Δήλωσε ανακουφισμένος που η δράστις είναι πλέον προφυλακισμένη, αφού δε θα μπορέσει να κάνει κακό στον ίδιο και την οικογένειά του. 

Χαλάνδρι: Προφυλακιστέα η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Αποκάλυψε μάλιστα ότι αν και είχε καταφύγει στην αστυνομία ζητώντας προστασία, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε. 

«Περιμέναμε, ότι κάτι θα γίνει. Ήδη είχε βιαιοπραγήσει αρκετές φορές. Και εναντίον μου, και εναντίον της γυναίκας μου. Δυστυχώς, παρότι ζητήσαμε προστασία, δε μας δόθηκε όπως θα έπρεπε.  Ενώ είχαμε πάει στην αστυνομία, στα δικαστήρια και λέγαμε ότι κινδυνεύουμε, δεν αξιολόγησαν τον κίνδυνο όπως θα έπρεπε. Με αποτέλεσμα να καταλήξουμε εδώ που καταλήξαμε» τόνισε. 

Χαλάνδρι: «Είναι ένα κτήνος, βίασε το παιδί μου» - Τι δήλωσε η εικαστικός

Πρόσθεσε ακόμα ότι η εικαστικός είχε δείξει το περίστροφο με το οποίο τον πυροβόλησε στην κόρη τους πριν από χρόνια, με αποτέλεσμα το παιδί να ζει καθημερινά με ένα συνεχή φόβο.

«Το παιδί εδώ και χρόνια ζούσε σε μία ιδιαίτερη κατάσταση με τη μητέρα. Και κατά κάποιον τρόπο είχε συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις. Ήταν ένα σοκ βέβαια, το έχει ξεπεράσει. Γενικά το αντιμετώπισε με ωριμότητα και τώρα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Με τη μητέρα της από παλιά δεν ήθελε να μιλήσει. Αντιδρούσε γιατί έλεγε διάφορα η μητέρα της που τη στενοχωρούσε. Αντιδρούσε κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή μαζί της. Αισθάνεται ανακουφισμένο πια που είναι η μητέρα του μέσα», είπε. 

Χαλάνδρι: Στον ανακριτή η 49χρονη – «Ο γιατρός ο πραγματικός εγκληματίας»

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος σημείωσε στο τέλος ότι την επιμέλεια του παιδιού ανέλαβε ο ίδιος και η σύζυγός του όχι από καπρίτσιο, αλλά γιατί η εικαστικός παραμελούσε εντελώς τη μικρή και τη μεγάλωνε σε ένα περιβάλλον γεμάτο ένταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top