Η κακοκαιρία σάρωσε την Ηλεία: Ένας νεκρός - Νέο κύμα έρχεται σήμερα

Βαρθολομιό: Αρδευτικό κανάλι έγινε «τάφος» για 65χρονο χοροδιδάσκαλο

Τις πληγές τους από το πέρασμα της χθεσινής κακοκαιρίας, που χτύπησε ανελέητα τις καλλιέργειες και τα σπίτια τους, και στοίχισε την ζωή σε έναν άνθρωπο, μετρούν οι κάτοικοι του Ηλειακού Κάμπου.

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας μέσα στο Σαββατοκύριακο

Με σκούπες, φτυάρια, πανιά, ακόμη και με τα ίδια τους τα χέρια, οι κάτοικοι των δήμων Πηνειού και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, προσπαθούν να βγάλουν τα νερά και τις λάσπες από τις περιουσίες τους. Η κατάσταση είναι απελπιστική, και ο φόβος για το ενδεχόμενο ένα νέο κύμα κακοκαιρίας να χτυπήσει την περιοχή ξανά σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, είναι έντονος.

Στις πληγείσες, από την θεομηνία, περιοχές, ξεκίνησε ήδη η καταγραφή των ζημιών, με δύο κλιμάκια της Π.Ε. Ηλείας, ενώ ο δήμος Πηνειού, κατέθεσε αίτημα ώστε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Βαρθολομιό: Αρδευτικό κανάλι έγινε «τάφος» για 65χρονο χοροδιδάσκαλο

Το χειρότερο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον 65χρονο Χ.Ρ. από τη Λυγιά Βαρθολομιού, που ανασύρθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι από αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Βρανάς Βαρθολομιού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να διασχίσει το  δρόμο που περνούσε πάνω από γεφύρι μικρού χειμάρρου, όμως ο όγκος του νερού ήταν μεγάλος, όπως και η ορμή του νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» ο Χρήστος Ροΐδης εκείνη την ώρα πήγαινε σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής, όμως ο χείμαρρος από τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την Ηλεία τον παρέσυρε στον θάνατο.

Ο 65χρονος αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι και τελικά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ. Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητό του μέσα σε αρδευτικό κανάλι και κατά την διάρκεια των ερευνών των πυροσβεστών, εντοπίστηκε η σορός του 300 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Πηγή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top