Συγκλονίζει η σύζυγος του Βασίλη - «Θα είσαι πάντα το πρότυπο του γιου μας»

Τι είπε στο Star για τον θάνατο του άντρα της από κορωνοϊό

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 31χρονου πατέρα που «έφυγε» από κορωνοϊό στην Πάτρα. 

Κορωνοϊός: Θρήνος για τον Βασίλη στην Πάτρα - Είχε νοσήσει και το καλοκαίρι

Ο Βασίλης ήταν αθλητικός, υγιής και υπέροχος μπαμπάς, όμως από τη μια στιγμή στην άλλη ο κορωνοϊός τον καθήλωσε. Έμεινε διασωληνωμένος για 15 μέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όμως δεν τα κατάφερε και μέσα σε λίγες μέρες κατέληξε.

κορωνοϊός Βασίλης

Η σύζυγός του μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου συγκλονίζει. Όπως είπε, πιθανότατα είχε νοσήσει ελαφρά παλιότερα και γι’ αυτό δεν έκανε το εμβόλιο.

Νωρίτερα τον αποχαιρέτισε στο διαδίκτυο γράφοντας για τον γιο τους και έδωσε μια υπόσχεση:  

Θα σε ξέρει πάντα, με περισσότερους από έναν τρόπους. Εσύ θα είσαι το πρότυπό του και αν αποδειχθεί ο μισός άντρας που ήσουν, εγώ θα είμαι η πιο περήφανη μητέρα στη γη. Θα τον βλέπεις να μεγαλώνει και θα νιώθει την παρουσία σου σε κάθε βήμα. Υπόσχομαι.

«Ο Βασίλης ήταν ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Ήταν πραγματικά παλικάρι. Ήταν πολύ κάλος. Ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει όλο αυτό και τόσο γρήγορα. Δηλαδή από τη μια στιγμή στην άλλη αρρώστησε και μετα πέθανε», είπε συγκινημένη.      

σύζυγος 31χρονου κορωνοϊός Πάτρα

Η σύζυγος του άτυχου Βασίλη με τον 3 ετών σήμερα γιο τους

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο άτυχος πατέρας φαίνεται να είχε νοσήσει ξανά την άνοιξη και είχε κάνει μια δόση του εμβολίου.

«Δεν είμαστε σίγουροι αν είχε νοσήσει και παλιότερα. Οι γιατροί λένε ότι έτσι φαίνεται. Ίσως το πέρασε χωρίς συμπτώματα, γιατί δεν ήταν εις γνώσιν μας», είπε η γυναίκα του.

Στο χωριό του 31χρονου στα Συχαινά Πατρών μιλούν για έναν εξαιρετικό οικογενειάρχη και μια οικογένεια αγαπητή σε όλους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top