Λαμία: Δύο νεαρά αδέλφια νοσηλεύονται με κορωνοϊό- Ο ένας στην εντατική

Δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα

Η πανδημία «χτυπάει» τις οικογένειες ανεμβολίαστων συμπολιτών μας. Στον Βόλο ένα ζευγάρι έχασε τη ζωή του με διαφορά λίγων ημερών, ενώ στη Λαμία δύο νέοι λίγο πάνω από 20 ετών παλεύουν με την Covid στο νοσοκομείο, ο ένας μάλιστα διασωληνωμένος. 

Κορωνοϊός: Η κατάσταση της υγείας των 4 βρεφών που νοσηλεύονται

Είναι ενδεικτικό ότι το 82,6 % των διασωληνωμένων χθες είτε δεν είχαν κάνει το εμβόλιο είτε δεν είχαν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό. Ανάμεσά τους κι ένας νεαρός 24 ετών στη Λαμία, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στην εντατική, ενώ ο αδερφός του 22 ετών νοσηλεύεται στην κλινική Covid.

«Υποκείμενα νοσήματα εξ όσων γνωρίζω δεν είχε κανένας. Δύο νέοι άνθρωποι καθ’ όλα υγιείς χωρίς άλλα προβλήματα υγείας εξ όσων επίσης γνωρίζω. Έχουμε κι άλλες περιπτώσεις δυο συμπολιτών μας. Και αυτοί ήταν ανεμβολίαστοι, ο ένας που κατοικούσε στη Λαμία νοσηλεύτηκε, διασωληνώθηκε και δεν τα κατάφερε» είπε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Χρήστος Γεωργίου.

Θρήνος στον Βόλο: Ζευγάρι με κορωνοϊό πέθανε με έξι μέρες διαφορά

Οι υγειονομικοί κάνουν έκκληση σε όσους σκέφτονται τελικά να εμβολιαστούν να επισπεύσουν την απόφαση τους, ώστε να προλάβουν να χτίσουν ανοσία πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top