Λάρισα: Σπάει τη σιωπή του ο προϊστάμενος που κατηγορείται για βιασμό

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει» λέει η εκπαιδευτικός που τον κατήγγειλε

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για τον προϊστάμενο υπηρεσίας εκπαίδευσης που κατηογρείται για βιασμό στη Λάρισα/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (18/11/21)

Ο προϊστάμενος υπηρεσίας εκπαίδευσης στη Λάρισα που κατηγορείται για βιασμό μίας καθηγήτριας σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εναντίον του. 

Λάρισα: Δίωξη στο ανώτερο εκπαιδευτικό στέλεχος που κατηγορείται για βιασμό

«Εκείνο που αισθάνομαι είναι πέρα από τον αιφνιδιασμό ότι αισθάνομαι αδικημένος γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πω τη δική μου άποψη,  έτσι ώστε να τα σταθμίσει ο εισαγγελέας τα γεγονότα» δηλώνει ο προϊστάμενος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

H καθηγήτρια κατήγγειλε στις 11 Οκτωβρίου ότι τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο του στα παράλια του νομού Λαρίσης, κάτι που ο προϊστάμενος αρνείται ότι συνέβη. 

«Κατηγορηματικότατα διαφωνώ κάθετα με ότι άκουσα. Όταν διάβαζε ο δικηγόρος τα σημεία αναρωτήθηκα αν είναι η κοπέλα αυτή, η κυρία αυτή που τα γράφει ή κάποιος άλλος και μου είπε ότι έχει την υπογραφή της. Ήταν προφανώς κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα» δηλώνει χαρακτηριστικά στο Star. 

Εκπαιδευτικός: «Τον παρακαλούσα να σταματήσει»

Στη μήνυση της η εκπαιδευτικός περιγράφει τα όσα εφιαλτικά καταγγέλλει ότι βίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου: «Επαναλάμβανα διαρκώς, μιλώντας του στον πληθυντικό και χωρίς να κοιτάω προς το μέρος του, ξεκάθαρα και κάθετα, πως δεν θέλω να συνεχίσει και να σταματήσει εκεί. Είχα παγώσει και ήμουν ανίκανη να αντιδράσω. Είχα κολλήσει στη γωνία του αυτοκινήτου πανικοβλημένη. Η αντίστασή μου πλέον ήταν με όλη μου τη δύναμη, την οποία δεν έλεγχα όπως δεν έλεγχα και τα δάκρυά μου. Ο εφιάλτης όμως συνεχιζόταν» 

Ο ανακριτής θα καλέσει σε απολογία τον προϊστάμενο, ενώ η Υπουργός Παιδείας  έδωσε εντολή να τεθεί σε αργία. Ο  60χρονος από την πλευρά του θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή κατά της εκπαιδευτικού. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top