Τροχαία Πειραιά: Κοντάρια με πυρσούς βρήκαν στα σπίτια των δύο συλληφθέντων

Έριξαν μολότοφ το Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Τροχαία Πειραιά: Τι Βρήκαν Στα Σπίτια Των Συλληφθέντων

Εφόδους στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, ηλικίας 20 και 24 ετών, για την καταδρομική επίθεση με μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, πραγματοποίησε η Αστυνομία σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Από τις έρευνες που έγιναν τα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4 δοχεία με εύφλεκτο υγρό, πλήθος γυάλινων μπουκαλιών, 2 κοντάρια με πυρσούς προσαρτημένους σε αυτά, προσανάμματα φωτιάς και αναπτήρες, αντιασφυξιογόνα μάσκα, μάσκα προσώπου, γάντια και κράνος, μικροποσότητα κάνναβης, 3 κινητά τηλέφωνα και 2 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού κατά συναυτουργία, της έκρηξης, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα, τις εκρηκτικές ύλες και τα ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι η καταδρομική επίθεση, σημειώθηκε σήμερα Κυριακή, ενώ οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Την έρευνα έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top