Ο σύζυγος της Καμπουρέλη «λύνει» τη σιωπή του και μιλά μέσα από τη φυλακή

Τι είπε για το ριφιφί, τις φήμες για διαζύγιο και την εξωσυζυγική σχέση

Όσα είπε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή - Πηγή/βίντεο: Tlive - Alpha

Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη Βασίλης Γκουρούσης που κατηγορείται για το μεγάλο ριφιφί σε θυρίδες τράπεζα στο Χαλάνδρι «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φόρα μέσα από τη φυλακή. 

Τέτα Καμπουρέλη: «Μετά το ριφιφί για μία εβδομάδα δεν είχαμε να φάμε»

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tlive στον Alpha, ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι είναι αθώος, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά και στη σχέση που έχει τώρα με τη σύζυγό του.

Μου καταστρέψανε τη ζωή μου. Με παρουσίασαν σαν τον μεγαλύτερο εγκληματία. Δεν έκανα αυτό που με κατηγορούν. Βρήκαν τον ηλίθιο και μού το φόρτωσαν. 

Τέτα Καμπουρέλη

Τέτα Καμπουρέλη και Μαριλένα Λιακόπουλου στην 29η AXDW στο Ζάππειο - ndp photo

Τέτα Καμπουρέλη εβδομάδα μόδας

Ερωτώμενος για τη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη και το ενδεχόμενο να πάρουν διαζύγιο, δε θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι δικά μας ζητήματα. Η οικογένεια έχει περιέλθει σε μια κατάσταση, γιατί την έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση».

Μιλώντας για τα παιδιά του, ο Βασίλης Γκουρούσης είπε ότι οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και ότι σε αντίθεση με τη σύζυγό του, αυτά τον επισκέπτονται τακτικά μέσα στη φυλακή όπου κρατείται:

Η Τέτα δεν έρχεται να με δει γιατί έχει τα ψυχολογικά της. Εκτός από τα παιδιά μου και τη μάνα μου δεν έρχεται κανείς άλλος να με δει στη φυλακή. Πληγώθηκα τόσο πολύ από τον κόσμο που δεν με πίστεψε.

Τέτα Καμπουρέλη - Βασίλης Γκουρούσης

Τέτα Καμπουρέλη και  Βασίλης Γκουρούσης -  φωτογραφία αρχείου ndp

Τέλος, μίλησε και για τη γυναίκα που φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση πριν τη φυλακή. Όπως είπε, η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν συνεργάτιδά του και συζητούσαν για μια νέα παράσταση και ότι ποτέ δεν την έβαλε να πάρει δάνειο για να συγκατοικήσουν: «Αυτή είναι άλλη ιστορία. Θα τα πούμε άλλη στιγμή αυτά. Με αυτή την κοπέλα δεν είχα τίποτα», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top