Θεσσαλονίκη: «Αθάνατος» φώναζαν οι συνάδελφοι του ντελιβερά

Άφησαν λουλούδια στο σημείο που έχασε τη ζωή του

Ντελιβεράδες

Συγκέντρωση στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου ο 47χρονος διανομέας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν οι συνάδελφοί του, θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στον άνδρα που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του την ώρα που εργαζόταν. 

ντελιβεράς λουλούδια

Λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε ο 47χρονος διανομέας

Οι διανομείς άφησαν λουλούδια και κεριά στο σημείο, όπως επίσης το κράνος του, την μπλούζα της δουλειάς του, τον καθρέφτη από το μηχανάκι του και λίγα τσιγάρα. 

Κράτησαν επίσης ενός λεπτού σιγή και στη συνέχεια φώναξαν «αθάνατος».

διανομείς

Οι συνάδελφοι του 47χρονου απότισαν φόρο τιμής στο σημείο που σκοτώθηκε

Ο Παναγιώτης Τσολακούδης, φίλος και συνάδελφος του 47χρονου, μίλησε στο thesstoday.gr και αποκάλυψε ότι το βράδυ του Σαββάτου ήταν μαζί και μάλιστα πριν το δυστύχημα του είχε προτείνει να σταματήσει για να φάνε μαζί. 

«Ήμασταν μαζί στις 10 το βράδυ. Κάτσαμε να φάμε σε ένα μαγαζί με έναν άλλο φίλο και του είπαμε “δεν κάθεσαι να φάμε”; Και λέει “ακόμα έχει δουλίτσα”. Το “ακόμα έχει δουλίτσα” είχε αυτή την κατάληξη. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να προστατευτούμε σε καμία περίπτωση. Βρισκόμασταν κάθε μέρα στο ίδιο σημείο και ξεκινούσαμε τη δουλειά μας. Ήμασταν και γνωστοί λόγω της ομάδας, του Άρη. Η μόνιμή μας κουβέντα ήταν η δουλειά και ο Άρης. Αυτό που λέμε κάθε φορά πριν το σχόλασμα όταν κάποιος τρώει: Κάτσε να φάμε, εμείς θα τελειώσουμε κάποια στιγμή, η δουλειά όχι», είπε.

Μετά τη συγκέντρωση οι διανομείς, συνοδεία περιπολικών, κατευθύνθηκαν στα κοιμητήρια Θέρμης για να παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top