Φώφη Γεννηματά: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της μετά τον θάνατό της

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ανδρέας Τσούνης στο Instagram

Φώφη Γεννηματά: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της μετά τον θάνατό της/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (29/10/21)

Τέσσερις μέρες έχουν περάσει από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 

Η Φώφη Γεννηματά μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ανδρέα Τσούνη/ eurokinissi

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ήταν μόλις 56 ετών. Ο πατέρας και η μητέρα της είχαν πεθάνει επίσης σε ηλικία 54 και 55 ετών αντίστοιχα από την ίδια ασθένεια. 

Φώφη Γεννηματά: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της μέσα στο νοσοκομείο

Στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά, τα τρία παιδιά της εκφώνησαν άκρως συγκινητικούς επικήδειους λόγους: «Είμαι σίγουρος πως θα μας φυλάς, με το χαμόγελο που σε σημάδεψε, πάνω από τα σύννεφα» είπε ο 17χρονος γιος της που ανέβηκε πρώτος στο βήμα. 

Η 15χρονη Κατερίνα αποχαιρέτησε την μαμά της σε τόσο νεαρή ηλικία, λέγοντας: «Πάντα όταν ήσουν κοντά μου ένιωθα ασφάλεια. Τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο μου είχες πει πόσο πολύ μας αγαπάς. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι πάντα ζωντανή στις καρδιές μας. Αντίο μαμά, είσαι μαχήτρια, θα σε αγαπάμε πολύ και πάντα».

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά/ eurokinissi

Η μεγαλύτερη κόρη της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Αιμιλία, ήταν άκρως συγκινημένη και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η αγκαλιά της μητέρας της «ήταν ζεστή, τρυφερή αλλά και ασπίδα δυνατή σαν εκείνη». 

Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά δεν είχε εκφωνήσει επικήδειο λόγο, ενώ ξέσπασε σε λυγμούς όταν έφτασε μπροστά στο φέρετρό της.

Κηδεία Γεννηματά: Συντετριμμένα τα τρία παιδιά της

Σήμερα ο Ανδρέας Τσούνης «έσπασε» τη σιωπή του, μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης συζύγου του, κάνοντας μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Γιατί η απώλεια της Φώφης Γεννηματά  «άγγιξε» το Πανελλήνιο

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τσούνης ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η πάντα χαμογελαστή Φώφη Γεννηματά αλλά και ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς, ο οποίος ήταν ιδρυτικό στέλεχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top