Καταδίωξη στο Πέραμα: Επί 11 ώρες απολογούνταν οι αστυνομικοί

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες- Αμφισβητείται η εμπλοκή του 14χρονου στην υπόθεση

Επί 11 ώρες απολογούνταν οι αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (27/10/21)

Σε μία μαραθώνια ανακριτική διαδικασία που διήρκησε 11 ώρες απολογήθηκαν οι επτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Στην εισαγγελία Πειραιά οι 7 αστυνομικοί

Ενώπιον της ανακρίτριας εμφανίστηκε και απολογήθηκε και ο 14χρονος Ρομά, που είχε καταφέρει να διαφύγει και φέρεται να οδηγούσε το κλεμμένο όχημα που καταδίωκε η ομάδα ΔΙΑΣ στο Πέραμα.

Στο απολογητικό υπόμνημα, οι επτά αστυνομικοί αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως ουδέποτε είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και σε καμιά περίπτωση δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρ εναντίον όσων επέβαιναν στο αυτοκίνητο, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχαν θύματα αστυνομικοί.

Ο 14χρονος Ρομά υποστηρίζει πως ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και παρουσιάστηκε σήμερα αυτοβούλως ενώπιον του δικαστηρίου/ eurokinissi

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η ανακρίτρια μεταβαίνει αυτή την ώρα στο Τζάνειο Νοσοκομείο για να πάρει κατάθεση από τον τραυματία της αιματηρής συμπλοκής. Στη συνέχεια, θα επιστρέψει στο δικαστήριο προκειμένου να εκδώσει απόφαση.

Καταδίωξη στο Πέραμα: Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 14χρονος οδηγός

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ο συνήγορος υπεράσπισης των αστυνομικών, Αλέξης Κούγιας, αμφισβητεί την εμπλοκή του 14χρονου Ρομά όχι μόνο ως οδηγού του αυτοκινήτου αλλά και σε όλη την υπόθεση.

Οι επτά αστυνομικοί όπως και ο 14χρονος αναμένεται να απολογηθούν και στον εισαγγελέα και στη συνέχεια ανακριτής και εισαγγελέας αναμένεται να συνεδριάσουν προκειμένου να ανακοινώσουν την απόφασή τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top