28η Οκτωβρίου: Ακυρώνονται οι παρελάσεις σε ανατολική Μακεδονία – Θράκη

«Θερίζει» ο κορωνοϊός τις τελευταίες μέρες

Μόνο οι ένστολοι θα παρελάσουν στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου

Καμπανάκι κινδύνου έχουν κρούσει εδώ και μέρες οι επιστήμονες για την εικόνα της πανδημίας στη βόρεια Ελλάδα, το οποίο ήχησε ακόμα πιο δυνατά ενόψει των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου και τον φόβο υπερμετάδοσης του ιού λόγω του συνωστισμού που θα παρατηρηθεί. 

Παρελάσεις: Υποχρεωτική για τους θεατές η μάσκα – Τι θα ισχύει για μαθητές

Για τον λόγο αυτό ανακοινώθηκε σήμερα ότι οι προγραμματισμένες παρελάσεις στη Δράμα, την Καβάλα, τη Ροδόπη και τον Έβρο δε θα πραγματοποιηθούν, καθώς παρατηρείται στις περιοχές αυτές έκρηξη κρουσμάτων. 

Θάνατος Φώφης Γεννηματά: Ακυρώνεται η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ακυρώνονται σε όλη την Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης:

28η Οκτωβρίου: Πώς θα γίνουν οι παρελάσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη

«Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης, ακυρώνεται σε όλη την Περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής, φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων. Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί».

Ήδη σε τρεις νομούς, Πέλλα, Ημαθία και Πιερία  έχουν ακυρωθεί  οι  μαθητικές παρελάσεις, λόγω του επιδημιολογικού φορτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top