Πέραμα: Συνελήφθησαν επτά αστυνομικοί για την ανθρωποκτονία του 20χρονου

Είχε στο σώμα του πάνω από ένα τραύματα από σφαίρες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης χθες το βράδυ στο Πέραμα, που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 20χρονος και να τραυματιστεί ένας 16χρονος. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι επτά αστυνομικοί που συμμετείχαν στο συμβάν και άνοιξαν πυρ κατά του οδηγού του κλεμμένου οχήματος συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία. 

Πέραμα: 20χρονος ο νεκρός – Κατηγορούνται οι επτά αστυνομικοί

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν η χρήση βίας ήταν υπέρμετρη για την ακινητοποίηση των δραστών κι εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Πέραμα πυροβολισμοί

Το σημείο που έπεσε νεκρός ο 20χρονος

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό έχουν πυροβολήσει κατά του 20χρονου. Μάλιστα φέρεται να έχουν σημειωθεί περισσότεροι από 30 πυροβολισμοί. 

Πέραμα: Καταδίωξη με πυροβολισμούς, έναν νεκρό και επτά τραυματίες

Ο 20χρονος φαίνεται πως είχε στο σώμα του πάνω από ένα τραύμα από σφαίρες. Σαφέστερο συμπέρασμα για τον αριθμό των τραυμάτων και τα αίτια θανάτου του θα προκύψει από τη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Το θύμα είχε συλληφθεί πριν από έξι χρόνια σε ηλικία 14 ετών για κλοπές. 

Ο 16χρονος τραυματίας φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, κι εντός της ημέρας αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του τρίτου ύποπτου για την κλοπή του αυτοκινήτου, ενός 15χρονου, που παραμένει άφαντος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top