Αιγάλεω: Με ματωμένη μπλούζα παραδόθηκε στην αστυνομία ο γιος της 55χρονης

Δεν γνώριζε ότι την είχε σκοτώσει

Φορώντας ακόμα τη μπλούζα με το αίμα της νεκρής μητέρας του εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ ο 19χρονος γιος της 55χρονης, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη στο σπίτι της στο Αιγάλεω. 

Όπως είπε ο ίδιος, δεν ήξερε ότι η μητέρα του είχε πεθάνει και πίστευε ότι απλώς την είχε τραυματίσει σοβαρά. 

Αιγάλεω: Παραδόθηκε και ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του

Ο 19χρονος πρόσθεσε πως οι καβγάδες μαζί της ήταν συχνοί γιατί εκείνος ήταν το μοναδικό από τα πέντε παιδιά που είχε μεγαλώσει μακριά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε μεγαλώσει για εννέα χρόνια σε ένα ίδρυμα στέγης ανηλίκων αρρένων, μακριά από την οικογένειά του και συχνά μάλωνε με τη μητέρα του γι’ αυτό το ζήτημα. 

Εκείνη, μετά τον θάνατο του συζύγου της, ζούσε με μια αναπηρική σύνταξη και προσπαθούσε να μεγαλώσει τα άλλα τέσσερα παιδιά της στο σπίτι τους στο Αιγάλεω. 

Δολοφονία Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου», φώναζε ο γιος της 54χρονης

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πού βρισκόταν τα τελευταία δύο 24ωρα και κατέρρευσε όταν του είπαν ότι η μητέρα του είναι νεκρή. 

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και πήραν δείγμα DNA από την μπλούζα του για να πιστοποιηθεί κι εργαστηριακά ότι πρόκειται για τον δράστη. 

Άγρια δολοφονία στο Αιγάλεω - Τη μαχαίρωσαν στον λαιμό μέχρι θανάτου

Σε βάρος του συντάχθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top