Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Μήνυμα του 112 σε Χαλκιδική, Βόλβη και Λαγκαδά

Προειδοποιεί για «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα» στη Θεσσαλονίκη

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την επέλαση του «Μπάλλου» στην Χαλκιδική/ (15/10/21)

Νέο μήνυμα έστειλε μέσω του 112 η Πολιτική Προστασία στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, την οποία ο «Μπάλλος» σφυροκοπά από χθες, Πέμπτη. 

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει το Σαββατοκύριακο;

Η προειδοποίηση αναφέρει στους κατοίκους της Χαλκιδικής, του Λαγκαδά και της Βόλβης να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από την «κακοκαιρία Μπάλλος». 

Ανάλογο μήνυμα εστάλη και την Πέμπτη στις ίδιες περιοχές. Σημειώνεται ότι στη Χαλκιδική υπάρχουν σημεία του οδικού δικτύου που παραμένουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.

Ζημιές και πλημμύρες σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης/ intimenews

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της τροχαίας, από το 38ο έως το 41ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες  λόγω του μεγάλου όγκου νερού και φερτών υλικών στο οδόστρωμα.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πυρήνας καταιγίδων κινείται προς την Αττική

Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Χαλκιδικής βρίσκονται σε επιφυλακή και σε απόλυτη συνεργασία με τους συναρμόδιους Φορείς (Δήμους, Πυροσβεστική, Αστυνομία κλπ) για την αντιμετώπιση των φαινομένων.  

Απίστευτες εικόνες στην Ιθάκη - Η θάλασσα έγινε ένα με τον δρόμο

Η Πολιτική Προστασία του δήμου Θέρμης ανακοίνωσε ότι λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών και κυρίως λόγω του μεγάλου όγκου νερού που κατεβαίνει από την πλευρά της Χαλκιδικής έχει ανεβεί επικίνδυνα η στάθμη του ποταμού Ανθεμούντα. Γι’ αυτό το λόγο απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από όλες τις «ιρλανδικές διαβάσεις» του ποταμού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top