Eπίθεση με βιτριόλι: Θα αντικρούσει τον 40χρονο η κατηγορούμενη

Θα απολογηθεί στις 14 Οκτωβρίου για την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου σχετικά με τα όσα κατέθεσε ο 40χρονος για την Ιωάννα και την δράστιδα στην αστυνομία/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (20/09/21) 

Την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου ετοιμάζει στο κελί της στον Κορυδαλλό η 36χρονη κατηγορούμενη. Στις 14 Οκτωβρίου θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Επίθεση με βιτριόλι: «Πρώτη φορά είδα άνθρωπο χωρίς πρόσωπο»

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη θα αντικρούσει τον 40χρονο ο οποίος φέρεται, άθελά του να πυροδότησε την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας.

H 36χρονη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι  στο δικαστήριο- φωτογραφία Eurokinissi

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος στην κατάθεσή του στο δικαστήριο είπε ότι είχαν μια ερωτική περιστασιακή σχέση. Από τον Γενάρη μάλιστα του 2020 -όπως είπε- μέχρι και την επίθεση είχαν μόνο μια συνάντηση. Αυτά είναι που θα αντικρούσει η 36χρονη, υποστηρίζοντας ότι είχαν πιο στενή σχέση.

Επίθεση με βιτριόλι: «Έπεφταν κομμάτια από το σώμα της Ιωάννας»

Θα δώσει επίσης εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της μετά το έγκλημα: Γιατί δεν παραδόθηκε αλλά και γιατί έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για δηλητήριο και για το πώς μπορεί να προκαλέσει έμφραγμα; Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου θα πάρει την επίθεση πάνω της και θα πει ότι δεν είχε βοήθεια. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της στα δικαστήρια, για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι (30/9)- φωτογραφία Eurokinissi

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της στα δικαστήρια, για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι (30/9)- φωτογραφία Eurokinissi

Πρόκειται για μία απολογία που περιμένει  να ακούσει κυρίως η Ιωάννα, για να μάθει επιτέλους τον λόγο που της επιτέθηκε η κατηγορούμενη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top