Θεσσαλονίκη: Εικόνες συνωστισμού σε συναυλία του Πάριου-Σταμάτησε τη βραδιά

Έξω από το Θέατρο Γης εργαζόμενοι στον χώρο της διασκέδασης διαμαρτυρήθηκαν

Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν σε συναυλία του Γιάννη Πάριου, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, με τον τραγουδιστή να βάζει πρόωρο τέλος στη βραδιά. 

Όταν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή. Κάτι που απαγορεύεται ρητά, καθώς ναι μεν οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους δεν έχουν απαγορευτεί, ωστόσο οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.

Έτσι, τα μέτρα καταρρίφθηκαν και οι αποστάσεις μηδενίστηκαν, παρά το ότι ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος, πριν αρχίσει να νησιώτικα, έκανε παράκληση στον κόσμο να παραμείνει στις θέσεις του.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη και η συναυλία έληξε όταν κόσμος άρχισε να χορεύει και να σηκώνεται όρθιος. 

Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Έξω από το Θέατρο Γης εργαζόμενοι στον χώρο της διασκέδασης, διαμαρτυρήθηκαν για την απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top