Ολοκληρώθηκαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη - Έγιναν επεισόδια

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε προσαγωγές

Με πορείες και παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων υπό τον φόβο επεισοδίων, ολοκληρώθηκαν οι δύο κινητοποιήσεις στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, μία από εθνικιστική οργάνωση και η άλλη από μέλη αριστερών οργανώσεων και ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών στα ΕΠΑΛ της περιοχής.

Επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών και οι διαδηλωτές διαλύθηκαν στα γύρω στενά.

Συγκλονίζει μητέρα μαθήτριας: «Δε θέλω το παιδί μου να γίνει νέος Φύσσας»

Προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα. Με το ξέσπασμα των επεισοδίων, τα άτομα που συμμετείχαν άρχισαν να τρέχουν στα στενά της Παναγίας Φανερωμένης, πετώντας πέτρες και βεγγαλικά προς τις αστυνομικές δυνάμεις που τους ακολουθούσαν και οι οποίες έκαναν χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε προσαγωγές. Καθώς η πορεία κατευθυνόταν προς την οδό Εγνατία άρχισε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών.

Νωρίτερα προκλήθηκε ένταση όταν διερχόμενο λεωφορείο μέσα στο οποίο οι συγκεντρωμένοι, ενδεχομένως να αναγνώρισαν άτομα από τον εθνικιστικό χώρο.

 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top