Ελασσόνα: Συγκλονίζει η κοπέλα που βρήκε το μωρό - «Μου κόπηκαν τα πόδια»

Ζήτησε από τη μητέρα του να το βαφτίσει

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 28χρονης κοπέλας που βρήκε στον δρόμο ένα μωρό μόλις 13 μηνών στην Ελασσόνα το βράδυ της Τρίτης. Η κοπέλα οδηγούσε όταν διέκρινε το βρέφος που μπουσουλούσε. Όπως είπε, αρχικά νόμιζε ότι επρόκειτο για σακούλα ή γάτα.

Ελασσόνα: «Η μητέρα του μωρού έχει πρόβλημα αλκοολισμού»

«Μόλις κατάλαβα ότι είναι μωρό, μου κόπηκαν τα πόδια. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα, ότι κάποιος ήθελε να με απαγάγει, πέρασαν όλα από το μυαλό μου» είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητό της, πήρε αγκαλιά το μωρό και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. 

«Το μωρό ήταν χαρούμενο, έπαιζε με τα μαλλιά μου και με τα κλειδιά. Δεν καταλάβαινε ότι έτρεμα» είπε. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε η αστυνομία στο σημείο και μια γυναίκα αστυνομικός πήρε το μωρό στην αγκαλιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενημερώθηκε από τους γείτονες ότι το παιδί της είχε φύγει από το σπίτι. 

Ελασσόνα: Μωρό μπουσουλούσε στη μέση του δρόμου - Το έσωσε οδηγός

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αφέθηκε ελεύθερη. Όπως ανέφερε η 28χρονη κοπέλα, ζήτησε από τη μητέρα να βαφτίσει το μωρό, καθώς όπως αποδείχτηκε ήταν ο φύλακας άγγελός του. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top