Ελασσόνα: «Η μητέρα του μωρού έχει πρόβλημα αλκοολισμού»

Το βρέφος μπουσουλούσε στη μέση του δρόμου - Τι είπε η οδηγός που το βρήκε

Τι είπαν η οδηγός που βρήκε το μωράκι να περπατάει στη μέση του δρόμο και ο δήμαρχος Ελασσόνας για το απίστευτο περιστατικό - Πηγή/βίντεο: T Live

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ελασσόνα το βράδυ της Τρίτης, όταν μια νέα οδηγός βρήκε να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου ένα μωρό.

Ελασσόνα: Μωρό μπουσουλούσε στη μέση του δρόμου - Το έσωσε οδηγός

Το περιστατικό συνέβη στην κεντρική οδό Οικονόμου της Ελασσόνας. Η 27χρονη οδηγός ήταν καθ΄οδόν, όταν αντίκρισε έντρομη το 10 μηνών μωράκι. Όπως ισχυρίστηκε μιλώντας στην εκπομπή T Live στον Alpha, βλέποντας το μωρό στη μέση του δρόμου νόμιζε αρχικά ότι ήταν σακούλα ή γάτα. Όταν συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για βρέφος, σταμάτησε επί τόπου, το πήρε αγκαλιά και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια.

Είμαι νέα οδηγός και οδηγούσα αργά. Είχαμε άγιο και εγώ και το μωράκι. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σακούλα ή γάτα. Όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για μωρό πανικοβλήθηκα. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο, το πήρα αγκαλιά και άρχισα να φωνάζω “βοήθεια”. Μετά ήρθε και η αστυνομία.

Όπως είπε η κοπέλα, από τις φωνές της έφτασαν στο σημείο πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν τη μητέρα του. Η γυναίκα έφτασε στο σημείο σε κατάσταση πανικού, όπως περιέγραψε η 27χρονη οδηγός. Μετά από λίγο κατέφτασε στο σημείο και η αστυνομία.

Στο εισαγγελέα η μητέρα: «Έχει πρόβλημα αλκοολισμού»

Η μητέρα και το μωρό διαμένουν σε μονοκατοικία πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το παιδάκι. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αφέθηκε ελεύθερη.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας, Ν. Γάτσας, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha είπε ότι η μητέρα αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και σημείωσε ότι θα επιληφθούν του θέματος οι Κοινωνικές Υπηρεσίες της περιοχής.

Την ίδια ώρα ο φερόμενος ως πατέρας του παιδιού ανέφερε στην ίδια πηγή ότι εκείνος απλά φιλοξενεί τη γυναίκα και ότι το παιδί δεν είναι δικό του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top