Συνελήφθη νηπιαγωγός στη Θεσσαλονίκη: Νήπιο τριγυρνούσε μόνο στον δρόμο

Περαστική βρήκε το παιδί και πήγε στην αστυνομία

Μια 55χρονη νηπιαγωγός του 24ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς ένας τετράχρονος μαθητής διέφυγε της προσοχής της και βρέθηκε εκτός του σχολείου να περιφέρεται μόνος του στους δρόμους.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το αγοράκι βρήκε ανοιχτή την εξωτερική πόρτα του νηπιαγωγείου βγήκε έξω και τελικά εντοπίστηκε από διερχόμενη γυναίκα στη συμβολή των οδών Περικλέους και Κομνηνών, δύο στενά μακριά από το σχολείο. 

Η γυναίκα πήγε με το παιδί στην αστυνομία και ειδοποιήθηκε και η μητέρα, η οποία ταραγμένη πήγε στο σχολείο και ζήτησε ευθύνες από τη νηπιαγωγό. 

Η αστυνομία κάλεσε και την 55χρονη νηπιαγωγό για να δώσει εξηγήσεις. Όπως είπε, η ίδια πίστευε ότι έχουν κλείσει οι πόρτες, όμως κατόπιν έμαθε πως μια εκπαιδευτικός άφησε ανοιχτή την εσωτερική πόρτα, ενώ μια μητέρα που άφησε το παιδί της καθυστερημένα, άφησε ανοιχτή και την εξώπορτα. 

Σε βάρος της εκπαιδευτικού σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top