Χανιά: «Φοβάται να βγει έξω» η 19χρονη που δέχτηκε την επίθεση με σπρέι

Τι λέει ο πατέρας του 56χρονου δράστη της επίθεσης στο Star

Το ρεπορτάζ της Μαρίας Αλεβιζοπούλου σχετικά με την επίθεση με σπρέι σε 19χρονη στα Χανιά/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (17/9/21)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια κοπέλα 19 ετών στα Χανιά, όταν άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε με σπρέι στο πρόσωπο. 

Χανιά: 18χρονη θύμα επίθεσης με χημικό υγρό- Άγνωστος της έριξε στα μάτια

Ήταν λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης, όταν η κοπέλα περπατούσε ανυποψίαστη στον Μαύρο Μόλο Κισσάμου, επιστρέφοντας σπίτι της. Ξαφνικά ένα άγνωστος άνδρας πετάχτηκε μπροστά της και την ψέκασε με σπρέι στο πρόσωπο 

«Η κοπέλα φοβάται να βγει από το σπίτι της»

Φίλη της άτυχης 19χρονης αποκαλύπτει στο Star πως η κοπέλα έχει σοκαριστεί και φοβάται να βγει από το σπίτι της: «Τρόμαξε πάρα πολύ, φώναξε, έτρεξε πάρα πολύ , δεν ήξερε και τι να κάνει. Και τώρα δεν βλέπει, είναι χάλια τα μάτια της. Φοβάται να βγει από το σπίτι της». 

Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει από τους αφόρητους πόνους στα μάτια. Όταν την άκουσαν οι περίοικοι τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου κι από κει στο νοσοκομείο Χανίων.

Η 19χρονη επισκέφθηκε και σήμερα το νοσοκομείο των Χανίων για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν πως ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό. 

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δεν τον γνώριζα» λέει η 19χρονη στο Star 

H κοπέλα έχασε προσωρινά την όρασή της, ενώ από τα όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star φαίνεται πως έχει υποστεί σοκ και προσπαθεί να συνέλθει. 

Μετά την καταγγελία της 19χρονης, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες, το κορίτσι αναγνώρισε τον άνθρωπο που μετέτρεψε τη βόλτα του σε εφιάλτη και ενημέρωσε τις αρχές. 

Πατέρας 56χρονου: «Το παιδί μου δεν το έκανε επίτηδες»

Ο ηλικιωμένος πατέρας του 56χρονου δράστη της επίθεσης μίλησε στο Star και έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν: «Δεν το έκανε επίτηδες, αποκλείεται. Εγώ αυτό το σπρέι το είχα βάλει στον κάδο σκουπιδιών άδειο. Τώρα πως βρέθηκε μια σταγόνα πάνω και πετάχτηκε… Δεν ξέρω» δηλώνει ο πατέρας του δράστη. 

Ο 56χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα , ομολόγησε την πράξη του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παρέδωσε στους αστυνομικούς το σπρέι, που περιείχε αποσμητικό χώρου. Στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.  

Μετά την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και την πρόσφατη επίθεση με υδροχλωρικό οξύ, στη Νίκαια, οι αρχές «τρέμουν» στην ιδέα επικίνδυνων μιμητών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top