Χανιά: 18χρονη θύμα επίθεσης με χημικό υγρό- Άγνωστος της έριξε στα μάτια

Της επιτέθηκε την ώρα που γυρνούσε σπίτι της - Συνελήφθη ο δράστης

ασθενοφόρο

Ενώ το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την εκδίκαση της υπόθεσης με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μια νέα επίθεση με θύμα ένα 18χρονο κορίτσι στα Χανιά έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με το Flashnews, το κορίτσι δέχθηκε επίθεση λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μόλου για να επιστρέψει στο σπίτι της. Ένας άγνωστος φέρεται να την πλησίασε και να της έριξε στα μάτια ένα υγρό, με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει από πόνο και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Όμως επειδή χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έντονο ερεθισμό στα μάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης συνελήφθη τελικά το βράδυ της Πέμπτης στην παραλία του Μαύρου Μόλου. Είναι 56 ετών και το κορίτσι του είναι άγνωστο, ενώ το χημικό υγρό που χρησιμοποίησε ήταν αρωματικό σπιτιού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top