Εμβολιασμοί: Αναζητούν γιατρούς για «μαϊμού» αναρρωτικές άδειες

Τι λένε στο Star πολίτες που δε θέλουν να εμβολιαστούν

Μέχρι τέλους είναι διατεθιμένοι να το τραβήξουν αρκετοί συμπολίτες μας προκειμένου να μην εμβολιαστούν. Κάποιοι από αυτούς όπως είπαν στον Βαγγέλη Γκούμα, προτιμούν να κολλήσουν κορωνοϊό.   

«Θα προτιμούσα να κολλήσω κορωνοϊό και να πάρω το πιστοποιητικό νόσησης» είπε νεαρός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κορωνοϊός: «Αντιεμβολιαστές αρνούνται μετάγγιση από εμβολιασμένους»

«Μέχρι να με αναγκάσει το κράτος να μην μπορώ να πάρω υλικά αγαθά, να μην μπορώ να πάω στο σούπερ μάρκετ, να μην μπορώ να πάρω φάρμακα, να μην μπορώ να κάνω οτιδήποτε (δε θα εμβολιαστώ). Θα πέρναγε από το μυαλό μου να βγάλω ένα πλαστό πιστοποιητικό» είπε χαρακτηριστικά.

Αναζητούν γιατρούς για αναρρωτικές άδειες

Μια ακόμα λύση στο μυαλό όλων αυτών που κάνουν ό,τι μπορούν για να γλιτώσουν το εμβόλιο, είναι η «μαϊμού» αναρρωτική άδεια. 

«Προς το παρόν είμαι κατά της υποχρεωτικότητας. Σκέφτομαι για να μη χάσω τη δουλειά μου, επειδή μας αναγκάζουν να το κάνουμε, να πάω σε κάποιο γιατρό, να του πω με πονάει το στομάχι μου, προκειμένου να το τραβήξω όσο πάει» είπε άλλος πολίτης.

«(Αντί να κάνω το εμβόλιο) θα προτιμούσα να πάθω μια ίωση, να με πιάσει η μέση μου, το πόδι μου κάτι που να καταφέρω να πάρω την άδεια και να το γλιτώσω. Προτιμώ να μείνω άνεργος» είπε.

«Δεν είναι εμβόλιο, είναι φάρμακο»

Ο κλινικός διαιτολόγος Αντώνης Πουλτουρτζίδης μιλώντας στο Star, εξήγησε γιατί αρνείται σθεναρά να κάνει το εμβόλιο. 

«Δεν είναι εμβόλιο. Τα εμβόλια, τα παραδοσιακά, μπαίνουν στη γενική κυκλοφορία του αίματος. Το συγκεκριμένο φάρμακο, για αυτό το αποκαλώ φάρμακο, μπαίνει μέσα στο κύτταρο. Αυτό που μπαίνει μέσα στο κύταρρο θα έχει τραγικά αποτελέσματα» είπε.

Βασιλακόπουλος: «Τα νέα εμβόλια δεν είναι εξασθενημένοι ιοί»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Βασιλακόπουλος υποστηρίζει ότι «τα νεά εμβόλια δεν είναι ούτε εξασθενημένοι ιοί, ούτε αδρανοποιημένοι ιοί οπότε η πιθανότητα να μην έχει γίνει σωστά η εξουδετέρωση, η αδρανοποίηση του ιού και άρα να κολλήσουμε τη νόσο εξαφανίζεται». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top