Πάτρα: Ο ασθενής που έκανε μήνυση είναι εργαζόμενος του νοσοκομείου

Νόσησε με κορωνοϊό, έγινε καλά κι έστειλε εξώδικο- Τι απαντά το νοσοκομείο

Mόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι ασθενής από την Πάτρα αφού νόσησε με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για μέρες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, διασωληνώθηκε, έγινε καλά και μετά έκανε μήνυση στο προσωπικό του νοσοκομείου. Σήμερα έρχεται η απάντηση του νοσοκομείου σε αυστηρό τόνο, στην οποία επισημαίνεται μάλιστα ότι ο ασθενής είναι και εργαζόμενος του νοσοκομείου.

Πάτρα: Ασθενής με κορωνοϊό, αφότου έγινε καλά, μήνυσε όλο το νοσοκομείο!

Ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημίου Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Δημήτρης Μπάκος, με αφορμή το εξώδικο που απέστειλε ασθενής σε γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος, ανέφερε ότι «ο εν λόγω ασθενής νοσηλεύθηκε με Covid-19 σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και απαιτήθηκε μακρά νοσηλεία τόσο σε κλινική Covid όσο και σε ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών». 

Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών- φωτογραφία Eurokinissi

Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών- φωτογραφία Eurokinissi

Τόνισε δε, ότι ο ασθενής είχε την καλύτερη αντιμετώπιση, «όπως άλλωστε και το σύνολο των ασθενών που διαχειρίζεται το νοσοκομείο μας από την αρχή της πανδημίας». Επεσήμανε μάλιστα, ότι ο ασθενής αντιμετώπισε με επιτυχία την περιπέτεια της υγείας του και επανήλθε στην εργασία του.

«Στη συνέχεια, λάβαμε με έκπληξη από το συγκεκριμένο ασθενή ένα εξώδικο με το οποίο ζητούσε τον ιατρικό του φάκελο, ενώ περιείχε και αιχμές για την ποιότητα του παρεχόμενου ιατρονοσηλευτικού έργου» είπε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΓΝΠ σε δήλωσή του.

Όπως εξήγησε: «με το εξώδικο αυτό ασχολείται πλέον η Νομική μας Υπηρεσία, ενώ ο ιατρικός φάκελος του ασθενούς, προφανώς βρίσκεται στη διάθεσή του. Τέλος, εκφράζουμε ιδιαίτερη λύπη και αγανάκτηση για την εν λόγω αντίδραση του ασθενούς, ο οποίος τυγχάνει να είναι και εργαζόμενος του νοσοκομείου μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top