Ραφήνα: Ο 44χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος, είχε σκοτώσει τη μητέρα του

Της είχε αφαιρέσει τη ζωή με καλώδιο μπαλαντέζας το 2013

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον 44χρονο άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος και φιμωμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού στη Ραφήνα, σήμερα το πρωί. 

Ραφήνα: Ζωγράφος βρέθηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι - Αυτοκτόνησε ο 44χρονος

Όπως φαίνεται, ο 44χρονος εικαστικός είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, καθώς το 2013 είχε δολοφονήσει τη μητέρα του. Συγκεκριμένα, στο Ίλιον το 2013, είχε δολοφονήσει με μία μπαλαντέζα την 61χρονη μητέρα του, περνώντας το καλώδιο στον λαιμό της. Τότε είχε ισχυριστεί ότι τη σκότωσε, επειδή η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του. 

Ο 44χρονος είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Η πολυκατοικία όπου βρέθηκε κρεμασμένος 44χρονος άνδρας- πηγή irafina

Σύμφωνα με το irafina.gr, o 44χρονος ήταν αριστούχος απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και ως Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη. 

Μετά τη δολοφονία της μητέρας του, εγκατέλειψε τη θάλασσα και ασχολήθηκε με τη ζωγραφική, χαράσσοντας μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των εικαστικών. Φέρεται να σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών της Νέας Υόρκης, ενώ είχε πραγματοποιήσει και δεκάδες εκθέσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία. Mάλιστα, φέρεται να είχε αφήσει τρία σημειώματα: ένα για την αστυνομία, ένα για την αδερφή του και ένα για τον δικηγόρο του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top