Κορωνοϊός: «Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την 36χρονη έγκυο από την Κρήτη»

Νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε ΜΕΘ με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια

Σε βαριά κατάσταση και διασωληνωμένη με κορωνοϊό συνεχίζει να νοσηλεύεται η 36χρονη έγκυος από την Κρήτη - ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star 3/9/21

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, η 36χρονη έγκυος που νοσεί από κορωνοϊό. Η κοπέλα που βρίσκεται στην 26η εβδομάδα της κύησης, χρειάστηκε να διασωληνωθεί το Σάββατο 28/8.

Κορωνοϊός: Σε τεχνητό κώμα και κρίσιμη κατάσταση η έγκυος από την Κρήτη

Η 36χρονη, που δεν είχε εμβολιαστεί, παρουσίασε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, δεδομένου ότι οι εγκυμονούσες ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου νόσησης από κορωνοϊό.

Κρήτη: Μάχη για τη ζωή της δίνει 36χρονη έγκυος με κορωνοϊό

«Η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Χθες μιλώντας με τους γιατρούς, μου ανέφεραν ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση στη διαχείριση, ένα εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό. Αναμένουμε τα επόμενα 24ωρα, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τη ζωή της γυναίκας», δήλωσε στο Creta24, η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη.

Την περασμένη εβδομάδα είχε αποφασιστεί να προχωρήσουν οι γιατροί σε καισαρική τομή, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει έγκυο και έμβρυο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top