Μίκης Θεοδωράκης: Στον Γαλατά Χανίων η κηδεία του - Όλες οι λεπτομέρειες

Από τη Δευτέρα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Στον Γαλατά Χανιών θα γίνει η ταφή του Μίκη Θεοδωράκη - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Στον Γαλατά Χανίων, όπως επιθυμούσε, θα ταφεί τελικά ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης την προσεχή Πέμπτη, αφού η οικογένειά του έλαβε την τελική απόφαση μετά από τρεις ημέρες.

Γιος Θεοδωράκη: «Δεν αψήφισα τον πατέρα μου ζωντανό. Δε θα το κάνω τώρα»

Αύριο, Δευτέρα, στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, το λαϊκό προσκύνημα για τον μεγάλο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί (η πρώτη ημέρα) στις 7 το απόγευμα. Θα συνεχιστεί την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου (10 π.μ. με 7 μ.μ.) και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου (10 π.μ. με 4 μ.μ.).

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, θα ακολουθήσει στις 3 το απόγευμα η τελετή αποχαιρετισμού.

Μίκης Θεοδωράκης

Μίκης Θεοδωράκης: Η κηδεία στον Γαλατά Χανίων

Η σορός του θα μεταφερθεί στο χωριό του, στον Γαλατά Χανίων, όπου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου σε ώρα που θα προσδιοριστεί, στην εκκλησία του χωριού, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη 20 άτομα της ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη θα μεταβούν στα Χανιά.
Μέχρι στιγμής, αδιευκρίνιστο παραμένει εάν θα παραστεί η γυναίκα του Μυρτώ Αλτίνογλου, η οποία έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top