Πάτρα: Συνελήφθη πασίγνωστος επιχειρηματίας για βιασμό της οικιακής βοηθού

Η γυναίκα υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση που έδειξε βιασμό

χειροπέδες/ Unsplash

Μία νέα υπόθεση βιασμού ήρθε στο «φως» σήμερα, Παρασκευή, αφού η αστυνομία συνέλαβε έναν 76χρονο επιχειρηματία της Πάτρας που κατηγορείται για βιασμό της οικιακής του βοηθού. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 60χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως ο επιχειρηματίας την παρενόχλησε σεξουαλικά και στη συνέχεια τη βίασε μέσα στο σπίτι του την περασμένη Δευτέρα (30/8). 

Φίλη 17χρονης για ομαδικό βιασμό: «Με τον Νιγηριανό σίγουρα δεν το ήθελε»

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει πως η οικιακή βοηθός υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, της οποίας τα ευρήματα δείχνουν πως υπήρξε βιασμός. Σημειώνεται πως η ίδια είχε επισκεφτεί πολλές φορές τη βίλα του παρέχοντας υπηρεσίες καθαριότητας. 

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει η 25χρονη έγκυος που βιάστηκε

Ο 76χρονος κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας τις τελευταίες ημέρες, ενώ η τοπική κοινωνία της Πάτρας έχει αναστατωθεί καθώς πρόκειται για πολύ γνωστό επιχειρηματία. 

Πετράλωνα: «Βοήθεια, σώσε με» φώναζε η καθαρίστρια που έπεσε θύμα βιασμού

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό τη Δευτέρα και στο πλαίσιο του αυτοφώρου η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα και σε σύλληψή του γνωστού επιχειρηματία.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να προσαχθεί σήμερα Παρασκευή (3/9) ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού 60χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top