Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο δολοφόνος της 55χρονης

Φέρεται να κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε στο χέρι του

Tέλος στη ζωή του έβαλε ο 48χρονος από τη Γεωργία που κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τον φόνο της 55χρονης συντρόφου του.

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 48χρονο που σκότωσε τη σύντροφό του

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο κρατητήριο σήμερα το πρωί. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

Ο άνδρας είχε δολοφονήσει τη σύντροφό του λίγες ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του / Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι στον 48χρονο είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, του είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Ο άνδρας είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. 

Το χρονικό της δολοφονίας

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα. Οι Αρχές έφτασαν στο διαμέρισμα της γυναίκας, όπου την εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης την είχε χτυπήσει πολλές φορές με αιχμηρό αντικείμενο και είχε τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο γείτονες της άτυχης 55χρονης τον είδαν να φεύγει από το σπίτι με αίματα στα χέρια και τα ρούχα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ζευγάρι είχε έντονο καβγά με τη γυναίκα να φωνάζει «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» και λίγο μετά να πέφτει νεκρή. Οι ίδιες μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν πολύ βίαιο και μέθυσο άνδρα.

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις», φώναζε το θύμα 

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας εντοπίστηκε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε εμπορικό κέντρο της Σοφούλη και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες (23-08-2021), στην περιοχή της Ανάληψης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο συμβίος του θύματος. Πρόκειται για 48χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Στο σημείο του έγκληματος έσπευσαν άμεσα οι Αρχές / Eurokinissi

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), τραυμάτισε θανάσιμα την 56χρονη γυναίκα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, σε περιοχή της Καλαμαριάς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, σε αδόμητο οικόπεδο στην περιοχή της Ανάληψης, βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα με ίχνη αίματος, μεταξύ των οποίων η ταυτότητα του θύματος, ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο και έγγραφο του δράστη, στα οποία είχε τεθεί φωτιά που κατασβήστηκε από περίοικους προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος εξάπλωσης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top