Μενίδι: Κατέθεσε ύποπτος για τη δολοφονία του 11χρονου Μάριου

Το παιδί βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου για την υπόθεση - Βίντεο από το κεντρικό δελτιό ειδήσεων του Star

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 11χρονου Μάριου που πριν από τέσσερα χρονιά «έχασε» τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι. Ο εισαγγελέας ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να καλέσουν ένα άτομο ως ύποπτο. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o άνθρωπος που κλήθηκε να καταθέσει στις αρχές ως ύποπτος είναι ένας 27χρονος κάτοικος της περιοχής ο οποίος παραδέχθηκε ότι το μοιραίο βράδυ διασκέδαζε με την οικογένειά του υπό τους ήχους δυνατής μουσικής. Κάποια στιγμή πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα με μια κυνηγητική καραμπίνα, αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε. 

Ο νεαρός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής που τέσσερα χρόνια μετα εξακολουθούν να έχουν ανοιχτό τον φάκελο της δολοφονίας του μικρού Μάριου: «Γεωγραφικά το μπαλκόνι στο οποίο ήμουν εγώ και η παρέα μου έχει όψη αντίθετη από την πλευρά που είναι ευρισκόμενο το δημοτικό σχολείο. Αυτό γίνεται αντιληπτό κατευθείαν από κάποιον που γνωρίζει χωροταξικά την τοποθεσία των δυο σημείων. Αυτό αναδεικνύει την αντικειμενική δυσχέρεια από πλευράς μου να έχω την οποιαδήποτε εμπλοκή ως προς το ατυχές συμβάν».

Τελικά δεν ασκήθηκε δίωξη στον 27χρονο.

Ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας είπε στο Star: «Αποτελεί αδήριτη ανάγκη η εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του μικρού Μάριου το 2017 που τόσο πολύ συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εξιχνιαστεί εις βάρος ενός αθώου ανθρώπου».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top