Κατερίνη: Προφυλακίστηκε η 75χρονη που έπνιξε την αδερφή της με λουρί

«Δε θυμάμαι τίποτα», υποστήριξε στην απολογία της

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν, κοντά στην Κατερίνη.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί. «Δε θυμάται τίποτα. Την αδελφή μου την αγαπούσα και την φρόντιζα τόσα χρόνια και δε θα της έκανα ποτέ κακό» είπε στην απολογία της» ανέφερε.

Κατερίνη: Στον Ανακριτή η 75χρονη που έπνιξε με λουρί την αδελφή της

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της 75χρονης Δημήτρης Γάκης είπε: «Πείσαμε τον ανακριτή και έκανε δεκτό το αίτημά μας για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί είναι μία τραγική κατάσταση και για τις δύο πλευρές».

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Ο ανιψιός των δύο αδελφών που διαμένει στην ίδια γειτονιά, άκουσε φωνές και όταν πήγε στο σπίτι βρήκε νεκρή την άτυχη 73χρονη. Η αδελφή της φέρεται ότι τη στραγγάλισε με λουρί γυναίκειας τσάντας.

Στην αρχική της κατάθεση η ηλικιωμένη γυναίκα ανέφερε: «Στο σπίτι μας ήταν δύο πρόσωπα που έβλεπα για πρώτη φορά. Πάλεψα με το ένα πρόσωπο αλλά δεν ήταν η αδελφή μου. Εγώ δεν θα πείραζα την αδελφή μου» υποστήριξε η 75χρονη. 

Οι δυο αδελφές ζούσαν μαζί καθώς δεν είχαν δημιουργήσει δικές τους οικογένειες. Μάλιστα όπως λένε οι γείτονες, η κατηγορουμένη πρόσεχε πολλά χρόνια τη μικρότερη αδελφή της, η οποία είχε προβλήματα υγείας. 

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top