Φωτιά Εύβοια: Εκκενώνεται η Αβγαριά - Νέο μήνυμα του 112

Τρία πύρινα μέτωπα απειλούν την Ιστιαία

Όλες οι εξελίξεις για τη φωτιά στην Εύβοια από τους ρεπόρτερ Λάμπρο Δεμερτζή και Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star/ (9/8/21)

Η μάχη των αναζωπυρώσεων συνεχίζεται για έβδομη ημέρα στην Εύβοια με τρία νέα μέτωπα  να κινούνται απειλητικά προς την Ιστιαία.

Φωτιά Εύβοια: Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις- Κινδυνεύει και το Γεράκι

Πριν από λίγο, το 112 έστειλε μήνυμα στα κινητά των κατοίκων της Αβγαριάς προκειμένου να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς την Ιστιαία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή και της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η φωτιά αυτή την ώρα  μαίνεται στη Νέας Σινασό, τη Γαλατσώνα αλλά και στις Καματριάδες. Δυστυχώς, και τα τρία μέτωπα κατευθύνονται προς την Ιστιαία. 

Εύβοια φωτιά

Τεράστια η μάχη των κατοίκων και των πυροσβεστών προκειμένου να σβήσει η πυρκαγιά στην Εύβοια/ eurokinissi

Οι φλόγες ανάμεσα σε Γαλατσώνα και Αβγαριά κινούνται απειλητικά προς τα χωριά, καθώς ο αέρας αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις και οι φλόγες από τη Γαλατσώνα πλησιάζουν το χωριό Νέα Σινασός που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. 

Εύβοια: Καίγεται για έβδομη μέρα – Συνεχείς αναζωπυρώσεις

Στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης έχουν πέσει από σήμερα και οι Σέρβοι πυροσβέστες που έφθασαν στη χώρα μας για βοήθεια.  

Φωτιά Εύβοια: Περικυκλωμένο από τις φλόγες το χωριό Καματριάδες 

Για δεύτερη ημέρα το χωριό Καματριάδες είναι περικυκλωμένο από τις φλόγες. Σήμερα, Δευτέρα, εκσκαφείς άνοιξαν ζώνες ώστε να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς ενώ περιμετρικά του χωριού έχει στηθεί φραγμός από πυροσβεστικά και υδροφόρες. 

Φωτιά Εύβοια: Μεγάλη αναζωπύρωση στην Αβγαριά - Οι φλόγες κύκλωσαν το χωριό

Οι φλόγες από χθες έχουν κυκλώσει από χθες τα χωριά Γούβες και Αρτεμίσιο. Οι κάτοικοι δεν εγκαταλείπουν τα χωριά τους, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται. 

Εύβοια φωτιά

Τεράστια η μάχη των κατοίκων και των πυροσβεστών προκειμένου να σβήσει η πυρκαγιά στην Εύβοια/ eurokinissi

Οι κάτοικοι των χωριών της Εύβοιας, τα οποία δοκιμάστηκαν σκληρά από την πυρκαγιά,  πλέον δεν φεύγουν με μεγάλη προθυμία από τους οικισμούς προς εκκένωση, αφού θεωρούν πως έτσι μπορούν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top