Καύσωνας στην Αττική: Το αδιαχώρητο στις παραλίες - Σε ποιες είναι δωρεάν

Από το Σάββατο, 31 Ιουλίου, έως και τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου

Λόγω του κύματος καύσωνα, που πλήττει τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, η είσοδος σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής θα είναι δωρεάν, από το Σάββατο, 31 Ιουλίου, έως και τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου.

Οι οργανωμένες παραλίες με δωρεάν είσοδο που είναι ήδη γεμάτες κόσμο, είναι αυτές της Ακτής Βουλιαγμένης, του Αστέρα και της Α’ Ακτής Βούλας. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ, που υλοποιείται με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία προς τους πολίτες και σε στενή συνεργασία με τις μισθώτριες εταιρείες της στο παράκτιο μέτωπο της Αττικής που στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της ΕΤΑΔ.  

Καύσωνας: Δωρεάν είσοδος σε οργανωμένες παραλίες Βουλιαγμένης και Βούλας

Οι πύλες εισόδου της Ακτής Βουλιαγμένης είναι ανοιχτές για το κοινό, από τις 08.00 το πρωί του Σαββάτου, έως τις 21.00 το βράδυ. Κατά την είσοδο του κοινού, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον επιτρεπόμενο αριθμό επισκεπτών στην παραλία, που δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 2.000 άτομα, καθώς εφαρμόζονται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα του ΕΟΔΥ για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Επίσης, στη διάρκεια του τριημέρου ελεύθερη θα είναι η είσοδος για το κοινό και στις οργανωμένες παραλίες του Αστέρα Βουλιαγμένης και της Α' Ακτής Βούλας, λαμβάνοντας υπόψη τους σχετικούς περιορισμούς ανά ακτή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσέλευση τους στην κάθε οργανωμένη παραλία ξεχωριστά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top