Νέο κύμα καύσωνα από την Τετάρτη - Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσει» 40άρια

Οι θερμοκρασίες σε κανονικά για την εποχή επίπεδα από το Σαββατοκύριακο

Όσα είπε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, για το νέο κύμα καύσωνα που έρχεται από την Τετάρτη 14/7- κεντρικό δελτίο Star

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για νέο κύμα καύσωνα. Από την Τετάρτη 14/7 έως και την Παρασκευή 16/7, το θερμόμετρο αναμένεται να αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε καθημερινά την πρόβλεψη του καιρού από το Star σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Σύμφωνα με την πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το νέο κύμα καύσωνα θα «χτυπήσει» πρώτα το εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας. Ενδεικτικά, η θερμοκρασία αναμένεται να αγγίξει την Τετάρτη,  τους 40°C στη Λάρισα και τα Τρίκαλα, τους 39 °C στις Σέρρες, τους 38 °C στην Αθήνα και τους 37 °C στη Θεσσαλονίκη. 

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα - 39αρια στην Αττική

Οι θερμοκρασίες την Πέμπτη και την Παρασκευή 

Εξίσου ζεστές μέρες θα είναι η Πέμπτη 15/7 και η Παρασκευή 16/7. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 38- 39°C στις Σέρρες, τα Τρίκαλα, το Άργος και την Αθήνα και τους 37°C στη Θεσσαλονίκη. Το αρνητικό στοιχείο είναι ότι θα εξασθενήσουν οι άνεμοι, που μας ανακούφιζαν όλες αυτές τις μέρες.

Από το Σαββατοκύριακο 17-18/7 οι θερμοκρασίες θα επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα για την εποχή, ενώ τη Δευτέρα 19/7 δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top