Mικρή Αναστασία: Πέθανε το κοριτσάκι που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα 

Συγκλονίζει η μητέρα της Ξ. Πρεζεράκου στην ανάρτησή της 


Η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου,  η οποία είχε διαγνωστεί με επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου και είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα, έφυγε από τη ζωή στις ΗΠΑ όπου βρισκόταν για τη θεραπεία της, σε ηλικία μόλις επτά επτών.

 Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκινητική ανάρτηση για την ανιψιά της, Αναστασία  

Οι γονείς της είχαν αποφασίσει σε μια προσπάθεια να εξαντλήσουν όλα τα μέσα να ταξιδέψουν στην Αμερική προκειμένου η μικρή Αναστασία να ακολουθήσει θεραπεία, όπου αρχικά νοσηλεύθηκε σε εξειδικευμένη κλινική στο Χιούστον του Τέξας. Οι γονείς της, Ξένια Πρεζεράκου και Ηλίας Τριανταφυλλάκης,  μετέφεραν στη συνέχεια τη μικρή Αναστασία στη  Νέα Υόρκη που τελικά άφησε την τελευταία πνοή της.

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της θα δώσει η Αναστάσια - Φεύγει για Αμερική 

Η μητέρα της Ξ. Πρεζεράκου ανακοίνωσε τον θάνατο του παιδιού της, ανήμερα μάλιστα της επετείου του γάμου της με τον Η. Τριανταφυλλάκη, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό  στο Facebook. 

Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου - Η ανιψιά της φεύγει για θεραπεία στο Τέξας

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…» αναφέρει στο μήνυμα της η μητέρα της. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top