Έγκλημα Κατερίνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση στη σορό του 45χρονου

Το θύμα ήταν κουρέας και αναζητούταν από την περασμένη Δευτέρα

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε Κατερίνη. Πτώμα βρέθηκε καμένο και δεμένο πισθάγκωνα πίσω από νεκροταφείο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πυροβόλησε πρώτα το 45χρονο θύμα και ύστερα του έβαλε φωτιά.

Έγκλημα στην Κατερίνη: Τον έδεσαν και τον έκαψαν 

Ο δολοφόνος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη του. Έδεσε πισθάγκωνα τον άτυχο κουρέα, τον πυροβόλησε στο στόμα με κυνηγετική καραμπίνα, του έβαλε στο κεφάλι την κουκούλα από το φούτερ που φορούσε και τον έκαψε πίσω από το νεκροταφείο στην περιοχή Καλλιθέα Κατερίνης.

To σημείο όπου βρέθηκε η καμένη σορός του 45χρονου κουρέα στην Κατερίνη- κεντρικό δελτίο Star

To σημείο όπου βρέθηκε η καμένη σορός του 45χρονου κουρέα στην Κατερίνη- κεντρικό δελτίο Star

Όταν ο δράστης του έβαλε φωτιά ήταν ήδη νεκρός, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Προφανώς ήθελε να καλύψει τα ίχνη του. 

Οικογενειακός φίλος του άτυχου 45χρονου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό. «Παρακαλούσα να είναι ψέμα, να μην είναι αλήθεια, μια τραγωδία ...Είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα» είπε.

O άτυχος 45χρονος κουρέας που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα Κατερίνης- κεντρικό δελτίο Star

O άτυχος 45χρονος κουρέας που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα Κατερίνης- κεντρικό δελτίο Star

Ο πατέρας του τον αναζητούσε από την περασμένη Δευτέρα. Το πτώμα του εντόπισε περαστικός χθες το απόγευμα. Ο άνθρωπος αντικρύζοντας το αποτρόπαιο θέμα πάγωσε. Μόλις συνήλθε από το σοκ, κάλεσε την αστυνομία. Ήδη δίνουν καταθέσεις πρόσωπα τόσο από το οικογενειακό όσο και από το φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Ο Α.Γ , σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε χρόνια στην Αυστραλία. Πριν από λίγους μήνες επέστρεψε στην πατρίδα του την Κατερίνη. Μάλιστα είχε ανοίξει κι ένα κουρείο και έβαζε τη ζωή του σε μια τάξη. Την έρευνα για τα αίτια του εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top