Καιρός: Πλημμύρισαν νηπιαγωγείο και σπίτι οικογένειας με τέσσερα παιδιά

«Ντύθηκε» στα λευκά η Κοζάνη από το χαλάζι

Σε ποτάμια μετρατράπηκαν πολλοί δρόμοι στο λεκανοπέδιο από το ξαφνικό μπουρίνι. Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στη δυνατή βροχή ενώ περισσότερες από 100 ήταν οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για βοήθεια.

Καιρός: Έντονα φαινόμενα στην Αττική - Καταιγίδες στο κέντρο της Αθήνας

Στο Μενίδι, οι πυροσβέστες έβγαλαν με τα χέρια τους δύο παιδιά από αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί από τα νερά. Λίγα μέτρα πιο δίπλα ένας από τους πλέον κεντρικούς δρόμους μετατράπηκε σε χείμαρο που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. 

Το ξαφνικό μπουρίνι προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στον δήμο Αχαρνών, Όπως λένε οι κάτοικοι, είναι σύνηθες φαινόμενο. «Κάθε φορά που βρέχει, πλημμυρίζουμε» είπε κάτοικος της περιοχής.

Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Αθήνα

Η ψυχρή καταιγίδα προκάλεσε πρόβληματα και στην Αθήνα. Το 82ο νηπιαγωγείο στο κέντρο της πόλης πλημμύρισε, με τα νερά να φτάνουν μέχρι τις αίθουσες. Οι νηπιαγωγοί απομάκρυναν άμεσα τα παιδιά.

Χαλάζι στην Κοζάνη

Η ψυχρή καταιγίδα προκάλεσε προβλήματα και στην Κοζάνη με το χαλάζι να ξεπερνάει τα 10 εκατοστά σε ύψος ακόμα και στο κέντρο της πόλης. 

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια από χαλάζι. Κάτοικοι έτρεχαν να βοηθήσουν έναν οδηγό που η μηχανή του γλίστρησε στα νερά και του πλάκωσε το πόδι. 

Πλημμύρισε σπίτι στα Άνω Λιόσια

Το μπουρίνι μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια και στα Άνω Λιόσια. Εκεί προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δρόμο όπου βρίσκεται υπό κατασκευή ένα αντιπλημμυρικό έργο.

Η βροχόπτωση ήταν τόσο σφοδρή που τα νερά μπήκαν σε σπίτι οικογένειας με τέσσερα παιδιά. Οι άνθρωποι προσπάθησαν να βγάλουν τα νερά από το σπίτι, ωστόσο το νοικοκυριό τους έχει υποστεί ζημιές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top