Νεκρός φαντάρος σε τροχαίο: «Ήταν ένας άγγελος. Χάθηκε τόσο άδικα»

Συγκλονίζουν οι γονείς του 22χρονου Βασίλη

Τι είπαν οι γονείς του Βασίλη για το μοιραίο τροχαίο που του στέρησε τη ζωή. Πηγή/βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Δέκα ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που τους στοίχισε το παιδί τους, οι γονείς του 22χρονου Βασίλη «σπάνε» τη σιωπή και μιλούν για τον αγαπημένο τους γιο που «χάθηκε» τόσο άδικα. 

Όλα έγιναν στις 29 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, όταν ο Βασίλης έφυγε με τη μηχανή του για να πάει στο στρατόπεδο όπου υπηρετούσε ως φαντάρος. Ο νεαρός, όμως, δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του: ένας οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε STOP, συγκρούστηκε σφοδρά με τη μηχανή του Βασίλη με αποτέλεσμα ο 22χρονος να σκοτωθεί.

τροχαίο

Μόλις είδα το ασθενοφόρο κατάλαβα ότι ο Βασίλης μου ήταν τελειωμένος.

Οι γονείς του μίλησαν στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο υπαίτιος που σκότωσε το παιδί τους. Όπως είπαν, ο Βασίλης ήταν ένας άξιος νέος, με καλή καρδιά. Είχε έτοιμη δουλειά όταν θα τελείωνε τη θητεία του σε ενάμιση μήνα και πολλά όνειρα για το μέλλον. 

22χρονος νεκρός τροχαίο

22χρονος τροχαίο

Ο Βασίλης δεν περιγράφεται. Είχε καλοσύνη, όλοι τον αγαπούσαν. Ήταν ένας άγγελος που έφυγε άδικα.

Οι γονείς του ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει το κακό που τους βρήκε. Μέχρι σήμερα αναρωτιούνται πώς έγινε το κακό. Όπως λένε ήταν ιδιαίτερα προσεχτικός όταν οδηγούσε και ήξερα τη διαδρομή που ακολουθούσε πολύ καλά.

Σήμερα, με πόνο καρδιάς η οικογένειά του ζητά δικαίωση για τον θάνατό του. Η τροχαία και η αστυνομία πραγματοποιούν προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου. Στη διάθεσή τους έχουν τόσο μαρτυρίες πολιτών όσο και υλικό από κάμερες στην περιοχή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top