Τροχαίο: Οδηγός παραβίασε το κόκκινο και παρέσυρε ντελιβερά

Σοκάρει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Νεαρός οδηγός παραβίασε το κόκκινο φανάρι στην «καρδιά» της Αθήνας με αποτέλεσμα να παρασύρει ντελιβερά και να τον στείλει στο νοσοκομείο. 

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκροί σε τροχαίο δύο 22χρονοι παιδικοί φίλοι

Κάμερα ασφαλείας κατλεγραψε το τρομακτικό τροχαίο. Το όχημα φαίνεται να παραβιάζει το κόκκινο και στη συνέχεια να εμβολίζει το μηχανάκι. Από την σφοδρή σύγκρουση ο ντελιβεράς εκσφενδονίστηκε δεκάδες μέτρα μακριά, ενώ ο νεαρός οδηγός του οχήματος έχοντας χάσει εντελώς τον έλεγχο έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο λευκό αυτοκίνητο.

«Ο ντελιβεράς εκτινάχτηκε τουλάχιστον 10 με 15 μέτρα και το μαύρο όχημα ήρθε και προσέκρουσε σε άλλα τρία οχήματα που ήταν παρκαρισμένα.  Έτρεχε τουλάχιστον με 80 χιλιόμετρα, δεν πρόλαβε να φρενάρει και έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Πέρασε το κόκκινο σαν σφαίρα»

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star της οδηγού που σταμάτησε στο φανάρι και είδε στη διπλανή λωρίδα τον νεαρό οδηγό να περνάει σαν βολίδα.

Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Σερρών - Δράμας

«Πέρασε σαν σφαίρα και χτύπησε μετά το παιδί και έπεσε και σε τρία αμάξια που ήταν παρκαρισμένα στην αριστερή λωρίδα. Μου είπε ότι πέρασε με πορτοκαλί. Είπε ψέματα» είπε.

Ο ντελιβεράς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top