Γυμναστήρια: Από τον Ιούνιο και με self tests το άνοιγμά τους

Τι εισηγούνται οι ειδικοί - Τι λένε οι ιδιοκτήτες

Τι εισηγούνται οι ειδικοί για τα ανοίγματα των επόμενων ημερών Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (12/5)

Συνεχίζεται η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών με θέμα τον οδικό χάρτη για τα ανοίγματα τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ειδικοί έχουν δώσει το πράσινο φως σε μετακινήσεις, απαγόρευση κυκλοφορίας και λιανεμπόριο, ενώ τα γυμναστήρια θα πάρουν παράταση μέχρι τέλος του μήνα.

Επιτροπή: Σταματούν τα SMS και ξεκινούν τα ταξίδια από τις 14 Μαΐου

Οι λοιμωξιολόγοι αναλογιζόμενοι τα μέχρι τώρα επιδημιολογικά δεδομένα εισηγούνται άνοιγμα των γυμναστηρίων από αρχές Ιουνίου με self tests στην είσοδό τους, παρόλο που τις προηγούμενες μέρες πληροφορίες ανέφεραν ότι θα ανεβάσουν ρολά εντός Μαΐου μόνο για τους εμβολιασμένους πολίτες.

«Αντίο» lockdown: Σήμερα οι ανακοινώσεις για SMS, ωράριο και ταξίδια

Αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων: «Δε θα ανοίξουμε μόνο για εμβολιασμένους»

Οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων αντέδρασαν έντονα στην είδηση ότι οι ειδικοί συζητούν το άνοιγμα του συγκεκριμένου κλάδου μόνο για όσους πολίτες έχουν εμβολιαστεί.

Ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων Δώρος Κλεοβούλου μιλώντας στο Grtimes επεσήμανε ότι οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων που απασχολούν σχεδόν 42.000 προσωπικό, είναι αντίθετοι στο άνοιγμα των επιχειρήσεών τους μόνο για εμβολιασμένους, αφού όχι μόνο απασχολούν προσωπικό νεαρής ηλικίας, αλλά και ο κόσμος που επισκέπτεται τα γυμναστήρια είναι κάτω των 30 ετών, άτομα ηλικιακής ομάδας που δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top