Ελληνικό #metoo: Πιθανώς αύριο η ποινική δίωξη σε βάρος του γνωστού κωμικού

Κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Για βιασμό κατηγορούνται δύο πολλοί γνωστοί ηθοποιοί. Ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ κατέθεσε φακέλους στη δικαιοσύνη. Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 12/3.

Δίωξη σε βάρος του πολύ γνωστού ηθοποιού που που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού αναμένεται να ασκήσει αύριο ο εισαγγελέας.

Στον εισαγγελέα γνωστός ηθοποιός για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Μέχρι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να έχει καταγγελθεί για έναν βιασμό το 2008 και για δυο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Στην περίπτωση της απόπειρας του 2010 φέρεται να έχει καταθέσει και μια μάρτυρας, η οποία είναι φίλη της καταγγέλλουσας και της τηλεφώνησε αμέσως μετά το περιστατικό. Η ίδια φέρεται να είδε τα σημάδια στον λαιμό της.

Όσον αφορά την τρίτη καταγγέλλουσα, αρχικά φέρεται να καταβλήθηκαν ιδιαίτερες προσπάθειες προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει την καταγγελία της στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζεται να είχε δεχτεί απειλές.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη της έχει περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν ανάμεσα στην ίδια και τον κωμικό, το 2014, μέσα στο αυτοκίνητο του. Ισχυρίζεται ότι είχε συναντηθεί μαζί του για να βρει δουλειά, αλλά μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο του για να την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού, εκείνος οδήγησε σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Εκεί, όπως υποστηρίζει η νεαρή ηθοποιός, επιχείρησε να τη βιάσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top